Çözüldü EA Launcher bozuk görüntü vcruntime140.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SHOCK00

Hectopat
Daha fazla  
Ekteki hatayı alıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 5.png
    5.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 334
Çözüm
@SHOCK00

EA App uygulamasını bir de CMD üzerinden silmeye çalışın bakalım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra çıkan ekrana wmic yazın. Bu işlemden sonra da product where name="EA app" call uninstall yazın ve onaylayıp tekrar deneyin.
Son düzenleme:
Şöyle bir çözüm buldum.

Kayıt Defteri kısmından bahsedilen konuma gidip EA App uygulamasını bulun. Daha sonra aşağıdaki işlemi uygulayın.

EA App.png

EA App_3.png

Kayıt Defterinde Görüntülenen Kaldırma Komutunu Kullanma​

1. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını görüntülemek için Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (Regedit.exe) kullanın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
  2. UninstallString kayıt defteri değerine çift tıklayın, içindekileri seçip CTRL+C tuşlarına basarak Değer Verileri kutusunun içeriğini kopyalayın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.
  3. Başlat'a tıklayın, Çalıştır'a tıklayın, kaldırma komutunu yapıştırmak için CTRL+V tuşlarına basın ve ardından Tamam'a tıklayın.

Şöyle bir çözüm buldum.

Kayıt defteri kısmından bahsedilen konuma gidip EA App uygulamasını bulun. Daha sonra aşağıdaki işlemi uygulayın.

Eki Görüntüle 2003063

Eki Görüntüle 2003067

kayıt defterinde görüntülenen kaldırma komutunu kullanma​

1. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını görüntülemek için kayıt defteri düzenleyicisi'ni (Regedit.exe) kullanın:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall
  2. Uninstallstring kayıt defteri değerine çift tıklayın, içindekileri seçip CTRL+C tuşlarına basarak değer verileri kutusunun içeriğini kopyalayın ve kayıt defteri düzenleyicisi'nden çıkın.
  3. Başlat'a tıklayın, çalıştır'a tıklayın, kaldırma komutunu yapıştırmak için CTRL+v tuşlarına basın ve ardından Tamam'a tıklayın.

UninstallString kısmını bulamadım nerede acaba.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall kısmını bulduktan sonra alt dosyalardaki anahtarlara tek tek bakıp hangisinin EA App'e ait olduğunu bulacaksınız. Tıkladığınız zaman sağ tarafta uygulama isimleri yazıyor. Orada UninstallString değeri mevcut.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall kısmını bulduktan sonra alt dosyalardaki anahtarlara tek tek bakıp hangisinin EA App'e ait olduğunu bulacaksınız. Tıkladığınız zaman sağ tarafta uygulama isimleri yazıyor. Orada UninstallString değeri mevcut.
bu ekrana kadar gelip kapanıyor

Dosya Ekleri

• yeterartıkçözül.png
    yeterartıkçözül.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 27
Bir de bunu deneyin bakalım.

Kayıt Defteri Anahtarı Adını Kısaltma

Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını görüntülemek için Regedit.exe çalıştırın:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. Yüklediğiniz programın kayıt defteri anahtarına tıklayın, Düzenle menüsünde Yeniden Adlandır'a tıklayın ve ardından 60 karakterden kısa bir ad kullanın. DisplayName değeri 32 karakterden uzunsa görüntülenmediğini unutmayın. Yeniden adlandırmak için DisplayName'e çift tıklayın ve en fazla 32 karakter uzunluğunda bir ad kullanın.

Eğer denildiği üzere 32 karakterden uzunsa bu işlemi uygulayın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Denetim Masası'nda görünüp görünmediğini kontrol edin.

Kayıt defteri anahtarı adını kısaltma.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. yüklediğiniz programın kayıt defteri anahtarına tıklayın, düzenle menüsünde yeniden adlandır'a tıklayın ve ardından 60 karakterden kısa bir ad kullanın. Displayname değeri 32 karakterden uzunsa görüntülenmediğini unutmayın. Yeniden adlandırmak için displayname'e çift tıklayın ve en fazla 32 karakter uzunluğunda bir ad kullanın.

Eğer denildiği üzere 32 karakterden uzunsa bu işlemi uygulayın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve Denetim Masası'nda görünüp görünmediğini kontrol edin.

Tüm yanıtlarınız için teşekkürler artık yarın deneyeceğim.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall. yüklediğiniz programın kayıt defteri anahtarına tıklayın, düzenle menüsünde yeniden adlandır'a tıklayın ve ardından 60 karakterden kısa bir ad kullanın. Displayname değeri 32 karakterden uzunsa görüntülenmediğini unutmayın. Yeniden adlandırmak için displayname'e çift tıklayın ve en fazla 32 karakter uzunluğunda bir ad kullanın.

Bu sabah EA App'i açmaya çalıştığımda vcruntime hataları dışında böyle bir hata da aldım.

Ayıca adını kısaltmam gereken yer burası mı ve rastgele bir şey yazsam olur mu?

Dosya Ekleri

• aaAdsız.png
    aaAdsız.png
    17 KB · Görüntüleme: 33
  • asapng.png
    asapng.png
    102 KB · Görüntüleme: 30
Görsele baktığım zaman değerin tam 32 karakterden oluştuğunu görüyorum. Bu bağlamda sorunun bununla alakalı olacağını sanmıyorum.

Bunun dışında da aklıma maalesef başka bir çözüm gelmiyor. Siz çeşit çeşit hatalar alıyorsunuz. Hangi birini nasıl çözeceğimizi şaşırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı