T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 564 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 EA Play alırsak, yıllık atıyorum. FIFA 24 onu 1 yıl içinde istediğim kadar oynayabiliyor muyum?
iWexlyn Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #2 EA Play Pro alman lazım hocam. EA Play normal sürümde sadece 10 saat oynayabiliyorsun diye biliyorum.
EA Play Pro alman lazım hocam. EA Play normal sürümde sadece 10 saat oynayabiliyorsun diye biliyorum.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 23 Kasım 2023 #3 Hayır bazı belirlenen oyunlarda sadece deneme süresi (10 saat) var onu geçince oynayamıyorsun, yani abonelik süresiyle alakası yok ama eğer ki EA Play Pro alırsanız deneme süresi kalkıyor ve istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.
Hayır bazı belirlenen oyunlarda sadece deneme süresi (10 saat) var onu geçince oynayamıyorsun, yani abonelik süresiyle alakası yok ama eğer ki EA Play Pro alırsanız deneme süresi kalkıyor ve istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.