Çözüldü EA Play Battlefield 5 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HeroGTR

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi günler Origin uygulamasında Battlefield V oynarken hiçbir sorun yaşamıyordum. Ta ki EA Play'i yükleyene kadar. İçerikteki videodan da anlaşılacağı üzere oyunu başlatıyorum ancak herhangi bir tepki vermiyor. EA ekranı kapanıp tekrar açılıyor. Tekrar yüklemeyi, oyunu onarmayı vs. denedim ancak sonuç aynı. Açıkçası EA Play'in çok başarılı bir uygulama olduğunu söyleyemem. Buna benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu ya da nasıl bir yol izledi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Hocam bende direk D: Diskine kurdu, sizde neden öyle yaptı anlamadım. Ona çözümüm yok.

Dediğiniz şekilde oyunu C'ye taşıdım alternatif olarak ancak yine ilk mesajdaki gibi ekran gidip oyun açılmıyor. Ayrıca ilginize teşekkürler.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Bu veya buna benzer hata alıyorsanız belgelerdeki oyunun save dosyasını tamamen silin ve tekrar deneyin, bendeki eski yedeklenen dosyalar hatalı olduğu için oyun açılmıyordu. Sildikten sonra problem düzeldi.
Bendeki sorunu formattan sonra oyunu kurduğumda one drive yada kendi eski dosyaları yüklediği için bundan kaynaklı oyuna giremedim. Eskiye dair belgelerdeki dosyaların tümünü temizlediniz mi ?

Hocam sorunu çözemedim oyunu silip yükledim.

Düzeldi mi silip yükleyince hocam? Keza ben 3-4 kere silip yükledim ama yine düzelmedi :)

Bendeki sorunu formattan sonra oyunu kurduğumda OneDrive'ya da kendi eski dosyaları yüklediği için bundan kaynaklı oyuna giremedim. Eskiye dair belgelerdeki dosyaların tümünü temizlediniz mi?

OneDrive'da kayıdım yok hocam. Belgelerimde olan tüm verileri de silmiştim. EA Play ile ilgili sorunum olduğu kesin çünkü EA Play ile ilgili olmayan oyunların tümünü açıyor. Denemediğim şey kalmadı oyunu defaten kaldırıp geri yükledim ancak sonuç elde edemedim.

Düzeldi mi silip yükleyince hocam? Keza ben 3-4 kere silip yükledim ama yine düzelmedi :)

OneDrive'da kayıdım yok hocam. Belgelerimde olan tüm verileri de silmiştim. EA Play ile ilgili sorunum olduğu kesin çünkü EA Play ile ilgili olmayan oyunların tümünü açıyor. Denemediğim şey kalmadı oyunu defaten kaldırıp geri yükledim ancak sonuç elde edemedim.

Hocam ben öyle çözdüm.

ikisi de bu şekilde mi olacak dostum

arkadaşlar sorun halen devam ediyor. çözebilen oldu mu

arkadaşlar sorun halen devam ediyor çözebilen oldu mu

ea play i kaldırdıktan sonra oyunun kurulu olduğu d ye kurmak istiyorum ancak hangi seçeneği seçersem seçeyim c ye kuruyor. araştırdım birkaç yöntem denedim ancak ea playı d ye kuramadım. her seferinde d ye kuruyor gibi gösterip c ye kurdu. buna bir çözümünüz varmı
hocam taşıma işleminin sorununu çözebildiniz mi benim belgeler klasörü dosyalarını silince sorun çözülmedi

arkadaşlar basit bir yolu var tesadüfen yaptım ben de açamıyordum battlefield 5 i Çözüm: denetim masasına girin ordan ea app uygulamasının üstüne kaldırmak için bastığınızda repair yani onar seçeneği çıkıyor ona basın açılıyor

arkadaşlar basit bir yolu var tesadüfen yaptım ben de açamıyordum battlefield 5 i Çözüm: denetim masasına girin ordan ea app uygulamasının üstüne kaldırmak için bastığınızda repair yani onar seçeneği çıkıyor ona basın açılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı