Hamsili baklava
Femtopat
- Katılım
- 24 Aralık 2020
- Mesajlar
- 71
5 TL'ye EA Play aldım fakat 9 Mart'ta bitecek. 9 Mart gelince 29 TL vermek zorunda mıyım, yoksa bitince istersem bir daha alabiliyor muyum? 29 TL vermek zorundaysam iade edeceğim.
5 TL'ye EA Play aldım fakat 9 Mart'ta bitecek. 9 Mart gelince 29 TL vermek zorunda mıyım, yoksa bitince istersem bir daha alabiliyor muyum? 29 TL vermek zorundaysam iade edeceğim.
hayır yani ilk ay dolunca ikinci ay için vermek zorundamıyım kullanmak istemesem bileKullanmak istiyorsan tabii vermek zorundasın. 5 TL EA Play sadece ilk aya özel. 29 TL ödemen gerekir sonrası için.
yani diyelim ilk ay doldu ikinci al almicam ikinci ay için istemesem bile para vermek zorundamıyımKullanmak istiyorsan tabii vermek zorundasın. 5 TL EA Play sadece ilk aya özel. 29 TL ödemen gerekir sonrası için.
Hayır yani ilk ay dolunca ikinci ay için vermek zorunda mıyım kullanmak istemesem bile.
teşekkürlerHayır zorunda değilsin aylık olarak aldın ve bitince bitiyor. İkinci ay kullanacaksan tekrar satın alman gerekir.
dediğinden pek anlamadım ama ilk ay dolunca ikinci ay için almak istemiyorum zorunlu para alıyorlarmıOtomatik yenileniyor mu diye sormak istiyor sanırım arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.