EA App EA Play Pro ile EA FC 24'ün tüm içeriğine ulaşmak mümkün mü?

Talha Karakaya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

EA FC24'ün satış fiyatı 1000TL'nin üstünde maalesef günümüz döviz kurundan kaynaklı. EA Play Pro yıllık üyeliği alıp 1000 TL verip tüm içeriğini oynamamız mümkün mü? Abonelik fiyatlarına baktığımda görseldeki gibi görüntülüyorum mevcut EA FC24 ün ön sipariş fiyatı standart sürüm 1200TL.

Bir şey soracağım Steam'de halihazırda EA Play kullanıyordum fakat 10 saat sınırı varmış şimdi oyunu indiriyorum fakat Steam'de EA Play Pro yokmuş EA'nın uygulamasından Pro'yu alsam Steam'e bağlayabilir miyim?

Hayır, EA Play Pro'yu Steam'e bağlayamazsın.

EA PRO 250 TL görünüyor. 250 TL'ye alırsam FC'yi tam olarak Ultimate sürümüyle oynayabilir miyim?

EA pro play 149.90₺, yıllık 999₺ olarak görünüyordu dün akşam. Bu fiyatlarla diğer oyunları da oynamak mantıklı. Steam üzerinde f24 ultimate versiyonu %30 indirimde ve standart sürümden daha ucuz şu anda.

EA PRO 250 TL görünüyor. 250 TL'ye alırsam FC'yi tam olarak Ultimate sürümüyle oynayabilir miyim?
EA Play yıllık 250₺ olarak görünüyor ve Fifa 23 tam sürüm oynayabilirsiniz. Fifa 24 için de 10 saatlik deneme süreniz olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…