EA Play Pro nasıl uyguna alınır?

troyn666

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, geçen seneye kadar EA Play Pro üyeliklerini internetten alıyordum. En son aldığım siteyi hatırlamıyorum ama 1 yıllığı 900 TL civarına denk gelmişti, Mısırlı birinden aldım diye hatırlıyorum. Hâlâ bu şekilde alabileceğim bir yöntem var mı? Bilen varsa desteğini rica ederim.

Arkadaşlar merhaba, geçen seneye kadar EA Play Pro üyeliklerini internetten alıyordum. En son aldığım siteyi hatırlamıyorum ama 1 yıllığı 900 TL civarına denk gelmişti, Mısırlı birinden aldım diye hatırlıyorum. Hâlâ bu şekilde alabileceğim bir yöntem var mı? Bilen varsa desteğini rica ederim.

VPN indirip bölgenizi Ukrayna'ya ayarlarsanız yarı fiyatına geliyor neredeyse. Şu anda en güvenilir yöntem bu.

VPN indirip bölgenizi Ukrayna'ya ayarlarsanız yarı fiyatına geliyor neredeyse. Şu anda en güvenilir yöntem bu.
Ukranya üzerinden sakın pro üyelik satın almayınız ban yiyersiniz paranıza yazık olur. Alan arkadaşların hepsinin hesabı ban yedi hem paralarından oldular hem hesaplarından. Bunu sadece oyun satın almak için kullanın.

Ukranya üzerinden sakın pro üyelik sakın satın almayınız ban yiyersiniz paranıza yazık olur. Alan arkadaşların hepsinin hesabı ban yedi hem paralarından oldular hem hesaplarından.

2 senedir öyle alıyorum, tüm arkadaşlarım da bu yöntemle aldı. Kimse ban yemedi.

Yiyen var arkadaşım insanları buna teşvik etme yabancı forumlarını gez bakalım yiyen var mı yok mu görürsün?

Kitabına göre iş mi yapıyoruz? Mısır olayını bu sene kaldırdılar. Şu anda bundan daha iyi bir yöntem yok. Varsa söyle.

Kitabına göre iş mi yapıyoruz? Mısır olayını bu sene kaldırdılar. Şu anda bundan daha iyi bir yöntem yok. Varsa söyle.
Adam ban yiyerse hesabını kime soracak sana değil mi? O zaman sen kendi orijinal hesabını yazarsın buraya oynar. Bu yöntemi yazarken kendi hesabını da dahil et sonra güvenilir dersin. Kimsenin hesabını tehlikeye atma ucuz alacağım diye onları arkadaşım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı