İlginç, daha önce çok kez Papara ile EA'den bir şeyler satın aldım. Belki sanal kart sorununuzu çözer.
işe yarayacak bir sanal kart önerebilir misinizAlabilirsin.
herhangi bir banka veya kredi kartım yok paypal hesabı açıp paparadaki parayı paypala atarak yapabilir miyim“EA Play ödemesini yapmak için kredi kartı, banka kartı veya bir Paypal hesabı kullanabilirsiniz. Ödeme, üyeliğinize bağlı olarak her ay veya her yıl otomatik olarak yenilenir”
![]()
FIFA 23 EA Play - EA Resmi Sitesi
Görevler ve ödüller, üyelere özel içerikler, yeni sürüm denemeleri, dijital EA içeriği satın alımlarında %10 indirim ve büyük oyunlardan oluşan bir kütüphaneye erişimle oyununuzdan daha fazlasını elde edin.www.ea.com
Paypal Türkiyede geçerli değil maalesef.herhangi bir banka veya kredi kartım yok paypal hesabı açıp Papara’daki parayı Paypal’a atarak yapabilir miyim.
PayPal Türkiye'de geçerli değil maalesef.
Papara veya Tosla.EA abonelikte vs kabul etmiyor sanırım önerebileceğiniz bir sanal kart var mıdır hocam
işe yarayacak bir sanal kart önerebilir misiniz
hocam zaten başta bunlarla yapılamadığını yazdım papara tosla ininal vs gibi kartları kabul etmiyor eaPapara veya Tosla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.