Denedim hocam Xbox game pass üzerinden Ea play dediginizide yaptım yine aynıXbox Game Pass üzerinden sahip olduğun EA Play mi bu? Ayrıca bu sorun benim başıma da gelmişti. EA App kapatın fakat dikkat edin uygulamayı kapattığınız halde arka planda kapanmıyor. Sağ alt taraftaki oka tıklayıp EA App sağ tıklayıp exit deyin. Daha sonra uygulamayı tekrar açıp deneyin.
Eminim üyeliğim varBu uygulama gerçekten sorunlu. Benim de ekran kartı sürücülerime hasar veriyor. Fakat eklediğiniz görsele bakıldığında EA Play üyesi olmadığınız anlaşılıyor. Ea play üyeliğiniz olduğuna emin misiniz?
hocam zaten indirdim siz yanlış anlamışsınız var bende fifa 22Üyeliğiniz Xbox Game Pass ile alınan bir üyelik mi? Yukarıdan öyle olduğu anlaşılıyor.
O zaman ea app uygulamasını açmadan önce xbox gamepass üzerinden fifa 22 indirmeye çalışın. Xbox uygulaması sizi ea app uygulamasına yönlendirecek. Bir ea games hesabınızın olması gerekir. Ea games hesabınızı girdikten sonra ea app xbox uygulamasından xbox gamepass ile ea play üyeliğine sahip olduğunu anlayacak. Daha sonra ea app üzerinden fifa 22 indirme başlayacaktır.
Hoca.
Hocam zaten indirdim siz yanlış anlamışsınız var bende FIFA 22.
Hoca
Hocam zaten indirdim siz yanlış anlamışsınız var bende FIFA 22
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.