EA play zamlandı!

Ruhunu kötülüğe satmak gibiydi zaten. Ama çabuk belli etti bu sefer.

@vertualx 65 liradan uzun süre reklam yapıp, 2 saat içinde mi hata yaptıkları fark ettiler. EA bu, para konusunda nasıl bir firma olduğunu öğrenmek zor değil. Ya DLC ile kazık atar, ya firma batırır kasıtlı olarak ya da nenem yaşındaki oyuna bile talep olduğu anda %300 zam yapar. Oyunculara bir gram değer vermez ama ne hikmetse hala gücünden bir şey kaybetmiyor. Bu tavırlarına rağmen hala para verenler utansın.

En mantıklısı o gibi duruyor . Ben biraz daha beklerim gibi eğer oyun (Fifa 21 gibi gelmez ama )gelirse 1 yıllık gene alırım.

Aman hocam şimdi bu video hiç olmadı bak.

Güzel güzel müzik dinliyoruz boşver. O değil de EA yetkilisi gibi tepki görüyorum. Benim dediğim EA güvenilecek bir firma değil, ben şaşırmadım yaptıklarına. Zannediyorlar ki savunuyorum. En azından EA firmasını tecrübe etmiş oldu acemi arkadaşlar.

Arkadaşlar zamanında Golden Poo ödülüne layık görülmüş bir firma için birbirinizi kırmaya değmez standart EA işte.

Battlefield oyunlarını 280 TL'den satışa koyan firma sonuçta. Çok da güvenmemek gerek.

Tepki göster firmaya direkt de yaz ama EA yediği naneler 1 değil 2 değil biliyorsun. İlk mesajımda ne demişim 65 TL'yi gördün "EA bunu böyle bırakmaz yapıştır gitsin" der çoğu kişi EA tarafından tecrübeliyse. Olan diğer arkadaşlara oldu. Reddit'te vb. gördükleri tepkinin sayısı belli değil. Fiyatları düzeltirlerse ne ala ama EA bu yapacağını yaptı. Dua etsinler de 65 TL'yi iade edip "yanlışlık olmuş gelin 169'dan alın" demesinler. EA yapar, vampirdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…