EA play zamlandı!

Yanlış anlamada şu Reddit kısmını bana link atar mısın ben araştırdım da birşeyler bulamadım .

Yanlış anlamada şu Reddit kısmını bana link atar mısın ben araştırdım da birşeyler bulamadım .

Başka oyunlar için demiştim. Yakın zamanlarda bunların meşhur Battlefront faciaları var. Şu konuda EA yetkilisinin 600.000 eksi oy alması gibi. O oyunda tüm karakterleri açmak için toplamda $2100 harcaman gerekiyordu düşün.

Örnek;

Adam 2 yıl önceden yazmış postu Star Wars Battle Front hakkında Dark Vader açmam için cidden 80 dolar mı ödemem gerekiyor diye bir blog yazmışda bunun bizim ile alakası ne ?

Adam 2 yıl önceden yazmış postu Star Wars Battle front hakkında Dark vader açmam için cidden 80 dolar mı ödemem gerekiyor diye bir blog yazmışda bunun bizim ile alakası ne?

Bilmişlik taslıyor şu an salla bizde biliyoruz EA paragöz olduğunu oyunun kendisi bende de var.

Bilmişlik taslıyor şu an salla bizde biliyoruz EA paragöz olduğunu oyunun kendisi bende de var.
Bilmişlik mi bilmem ama bir şeyler biliyorsa benimle paylaşıyorsa güzel bir şeyler katıyorsa dinlemek isterim . Ama söyledikleri iç acı değil şuana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…