EA play zamlandı!

Doğru mu bilmiyorum ama EA Play'in yükseltilmesi, Türkiye dışından bölge değiştirerek ucuz alımlarmış.
Steamde kapalı bir durum değil mi ?Eğer böyle bir şeyler varsa bir çok insan Steamdin Türkiye pazarından ucuza oyunları yurtdışındaki bir kullanıcı alabilir

Adam 2 yıl önceden yazmış postu Star Wars Battle Front hakkında Dark Vader açmam için cidden 80 dolar mı ödemem gerekiyor diye bir blog yazmışda bunun bizim ile alakası ne ?

Konu şu $80 verip oyunu alıyor ama Star Wars'un en önemli karakterlerden birisi olan Darth Wader yok (kilitli). Adam da doğal olarak ben bu parayı verip niye Darth Wader'ı bile göremiyorum diyor. Konu da burada patlıyor zaten. EA'nin verdiği cevap kısaca "biz böyle uygun gördük hem karakter açmak bir başarı ve gurur duygusu yaratıyor oyuncularda" falan. Tabii microtransaction denen zımbırtıları ve parayı basanın aldığı seçeneğini de unutmamak lazım. Parayı basıp alabiliyorsan neyin gurur duygusu bu?

Bu kısım yeterli sanırım. Özellikle "neden 65 TL'den 169 TL'ye yükseldi" kısmına gelirsek Steam dolar kurunda Türkiye bölgesine uygun fiyatlar sunar genelde bu bilinen bir şey. Firmalar özellikle bastırmazsa yurtdışından daha uyguna alırsın TL'ye çevirince. Bu 2 saatlik sürede de çok fazla yabancının bölgeyi Türkiye olarak seçip ucuzdan EA Play almasıyla (kesin değil) EA Games, Steam'e kaldır şunu demiştir ve fiyat değişmiştir.

Watch Dogs 2’ye döndü olay, önce bedava dediler (bu olayda yıllık 65 TL oluyor), sonra kanser edecek biçimde bi sorun oluştu (ilgilenmediğim için bu olayda ne olduğunu bilmiyorum), daha sonra yine paralı oldu (bu olayda ciddi bir fiyat artışı oldu), daha sonra baktılar yaptıkları indirimden çok sahtekarlıkları dikkat çekti oyunu başvuru yapan herkese dağıttılar, resmen sahtekarlık, alamayanlar fazla üzülmesin tepkinizi belli edin dikkat çelişebilirse eski fiyatına dönebilir umarım döner (almayacağım ama alamayanlar adına üzüldüm, eski fiyatına dönmezse yine üzülürüm) birçok kişi bunu bekliyordu, geçmiş olsun arkadaşlar

Battlefront 2 Celebration ile mi geliyor? Alan bir arkadaş söyleyebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…