EA play zamlandı!

Ölü oyun ne oluyor? Bir çok oyunun yeni oyunu çıkmadı bile. 169 lira vermezdim ayrı bir konu.
Kişiden kişiye değişir fakat, artık konuşulmayan oyuncu sayısı az, itibari düşük oyunlara derim ben. BF3 daha fazla konuşuluyor söylenen oyunlardan. Canlı yani.

Origin'de farklı Steam'de farklı olması saçma olurdu zaten. Türkiye'ye özel fiyat çekmek istese Origin'e türk lirası gelirdi. Adamların şu an için yaptığı tek şey Steam pazarından pay almak.

65 TL verip alan şanslı kişilerdenim. Geçen senedir şu yeni çıkan NFS Heat'i oynamak istiyordum indirdim ve oyun berbat. Grafikler hem pikselli hem de bulanik. Adamlar post proccessing efektlerini otomatik açmış ve kapatmak için herhangi bir ayar koymamış (film grain, keskinleştirme) ve bu da oyunu 2010 kalitesine götürmüş. Yani dakka bir gol bir arkadaş. Birde utanmadan bu oyunu 500 TL'ye satmaya çalışıyor EA.

Allah'tan 2 saat olmadı ve hemen geri iade istedim ve aboneliği kapattım. Hiç üzülmeyin arkadaşlar şu an zaten bu hizmette düzgün bir oyun bile yok. Yukarıda verdiğim örnek adamların en premium oyunlarının hali ve cidden içler acısı bir kalitesizlik akıyor. Battlefield desen zaten oynayan fazla kalmadı. Battlefield 5'i yaklaşık iki ay önce desteklemeyi bıraktılar.

Bunun yerine Xbox Game Pass alın. Çok tatlı ve kaliteli AAA ve Indie oyunları mevcut. Hele 2-3 ay sonra yeni konsol çıksın birçok kaliteli oyun eklenecek.

Kısacası: EA pişmanlıktır.

Tam çıktığında aldım 12 TL. Çok şanslıyım o yüzden. .

NFS Heat konusunda çok haklısın. Ben de 6 ay önce falan indirdim bedava Origin Acces alınca. Ayarlar düşük de değil, RX 570'im var şükür en kötü ortada oynatıyor oyunları. Ona rağmen çok kötüydü oyun, Aspahlt 8 kalitesinde bile değildi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…