EA play zamlandı!

Borsa yıllardır takip ediyorum. Herhalde hayatınız boyunca alacağınız en iyi oran bu olabilir. Birkaç saatlik içerisinde. ( Kıskandım, yetişemedim) 😔

5 ay önceki BTC kurunu unutuyorsunuz hocam. 4K'dan 12K'ya. O zaman 3000 TL koyanın 10.000 TL'si oldu şu an. 😁

btc.jpg

Bir ürün o an senin standartlarına göre "uygun" ise beklemeyip alacaksın. İlk açıkladıkları fiyat 65 TL'ymiş zaten çoğu kişi o an almıştır.

Ne alakası var bunun ya? Avukatları doluştu EA denen oluşumun. Kart kullanmayan, o an o kadar parası olmayan bir ton insan var. Adam gibi söyleyeceklerdi o zaman. Çıkışına özel sadece 1 saatliğine yıllık 65 lira diye. Yarışıyor muyuz ürün mü satın alıyoruz. Xbox'un PC için sattığı EA Play hala 65 lira, üstelik daha çok oyun var. Demekki satılabilirmiş değil mi 65 liraya? Titanfall 2 birkaç NFS ve yıllanmış BF oyunları için için 169 TL kimse vermez bu ülkede kolay kolay.

Bence değer çünkü şu an NFS Heat 499 TL.
Ama kişiden kişiye değişir.

Ülkenin çoğunluğu asgari ücret kazanıyor. Yıllık 65 TL olsa bu adam için cidden çok güzel bir şey ama sağ olsunlar 170 TL yaptılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı