EA play zamlandı!

Buraya zam yapmamışlar neden acaba? Hedef Steam miydi?
O kısımda rekabet büyük . Microsoft Xbox Game Pass in konsol tarafı çok daha güçlü zam yapsa kimse almaz.

Adamlar "fiyatlarımızı değiştirmeyeceğiz" diye bir açıklama mı yapmış? İsterse 1 dakika sonra yükseltir. Uygunsa alırsınız uygun değilse almazsınız. Oynayacak oyun ve firma mı kalmadı? Firmaya mail atarsın şikayetini dile getirirsin, olumsuz dönüş yaparlarsa bir daha EA ürünü almazsın. Fiyat arttı diye arkasından ağlanacak bir şey değil.

Cidden şunu bile savunacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum. Kızmamak lazım NFS'yi 300-400'e çıkaran FIFA'yı 420 - 600 arasına çıkaran EA firmasına.

Etik değilse değil benim derdim mi git onlara söyle. Sanki EA firması etikliğiyle nam yapmış bir firma da şaşırıyor burada. Adamlar her zaman yaptığı şeyi yapmış, ilk kez mi denk geldiniz hayırdır? Oyunlarına para bile vermem onların nesini savunacağım. 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Derdin değilse niye böyle bir yorum yapıyorsun ki.

Cidden şunu bile savunacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ediyorum. Kızmamak lazım NFS'yi 300-400'e çıkaran FIFA'yı 420 - 600 arasına çıkaran EA firmasına.

Ben savunmuyorum ki önceki mesajda da yazmışım. 1 saniye bile "EA firması fiyatı 65 TL'de tutar dilediğim gibi alırım" diye düşündüyseniz sizin saflığınız olmuş. Adamların şirket politikası öpmek üzerine. Ben olanı söylüyorum.

Etik değilse değil benim derdim mi git onlara söyle. Sanki EA firması etikliğiyle nam yapmış bir firma da şaşırıyor burada. Adamlar her zaman yaptığı şeyi yapmış, ilk kez mi denk geldiniz hayırdır? Oyunlarına para bile vermem onların nesini savunacağım. 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aman hocam şimdi bu video hiç olmadı bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı