EA vs Ubisoft

Hangisi daha kötü?

  • EA

    Oy: 19 61,3%
  • Ubisoft

    Oy: 12 38,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    31

us3469734

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
1.358
Makaleler
2
Çözümler
10
Bu konuda gördüğüm mesajlardan sonra bu karşılaştırmayı yapmak istedim.

Evet arkadaşlar, hangisi daha kötü?
 
Ubisoft iyi bir şirket ama "growtopıa" adlı oyunu 2D olmasına rağmen kos koca şirkette 10 kişi yönetiyor ve beceremiyorlar. Eşya çoğalttılar geriye alındı yine çoğalttılar bu sefer çoğaltılan eşyalar kullanılmamaya başladı.
 
Daha kötü yarışmasında EA varsa diğer firmaların lafı bile geçmez. Çıkaracağı türdeki oyunlara rakip olabilecek oyun stüdyolarını alıp 2-3 oyun sonra kapatan ve ekiplerini dağıtan, oyun içi satın alımlarla oyun fiyatının onlarca kat fazlasını harcatan, daha çok para kazanma hırsıyla oyuncuların taleplerini reddedip satışlarda tokatlanınca sonraki yıl hemen dönen bir şirket. Ubisoft, Activision gibileri de aklanacak firmalar değiller ama EA varken diğer tüm firmalar ancak yancılık yaparlar bu konuda. :D

Ubisoft en azından bir şeyin suyunu çıkardıktan sonra değişikliğe gidiyor ya da yeni markalarla denemeler yapabiliyor. Hiç değilse arada bir sürpriz yaparak mutlu eden bazı makul tarafları var, oyunları da fabrikasyon bile olsa geniş çaplı hikayeler ve iyi dünya tasarımlarına sahip genellikle iyi oyunlar oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı