Çözüldü EAC ban, anakart banı mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bahatti

Decapat
Daha fazla  
Dün Rust oynarken durduk yere VAC ban yedim. Bu hesapta ilk defa VAC ban yiyorum bu ban HWID midir yani anakart banı mıdır? Yeni hesap alıp girsem gene ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
teşekkürler hocam ben şuanda ilk defa yediğim için yeni hesap alıp girsem bir sıkıntı olmaz değilmi
Hayır, bir sorun çıkmayacaktır. Zaten yalnızca o oyuna özgü bir ban yiyorsunuz, tüm EAC sistemine sahip oyunlar için geçerli değil. Bunu da hatırlatmak isterim. Siz siz olun, ikinci banı yemeyin. İkinci ban sonrası işler ciddileşmeye başlıyor.
hocam bunun çözümü varmıdır ya yeni pc falan mı almamız lazım illa
Ben o zamanlar ilk banı yedikden bi süre sonra bilgisayar almistim genede banlandim

bi arkadasda bilgisayarına hwid spoof attı oda banlandi

İnsanlar artık ek olarak internet sağlayıcının verdiği değişmeyen bi numara varmış oraya bakıp ban attığını söylüyor ne kadar doğru bilemem

İnternet saglayicinizi değiştirin veya bilgisayarınızı telefondaki internetinize hotspotla bağlayın PC yede hwid spoof atın yeni hesap alın öyle oynayın diyorlar fakat dogrumudur bilemem

Bide bazı kişilerin banini aciyolarmis ticket açınca isterseniz deniyin fakat benimki acilmadi

hocam şimdi şöyle siz ilk defa mı ban yediniz çünkü 2 veya 3. seferden sonra hwid ban atıyorlar diye biliyorum yinede yeni bi hesap alıp deniyorum şuan ama ne zaman belli olur bilmiyorum

hocam şimdi şöyle siz ilk defa mı ban yediniz çünkü 2 veya 3. seferden sonra hwid ban atıyorlar diye biliyorum yinede yeni bi hesap alıp deniyorum şuan ama ne zaman belli olur bilmiyorum
İlk defa ban yemiştim bu yeni sistemden sonra 2. Oldu hwid ban yememistim

Hiç bişey yapmadan direk yeni hesap alıp oynarsanız yeni hesabınızda bı sure sonra banlanicaktir yani hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…