totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #11 Nurets dedi: Steam'den aldığımızla bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok, 60 TL bu oyun için bedava. Ayrıca haberin olsun BF 5 epicte 40 TL.
Nurets dedi: Steam'den aldığımızla bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... Hiçbir farkı yok, 60 TL bu oyun için bedava. Ayrıca haberin olsun BF 5 epicte 40 TL.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 Nurets dedi: Osmanlı devleti olması beni çok heyecanlandırıyor, o atmosferi çok merak ediyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda çok hile var. Fakat eğlenceli oyun, Steam'de 120 saatim falan var. İlk oynayışınızda hikayesini bitirmenizi öneririm.
Nurets dedi: Osmanlı devleti olması beni çok heyecanlandırıyor, o atmosferi çok merak ediyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bazı sunucularda çok hile var. Fakat eğlenceli oyun, Steam'de 120 saatim falan var. İlk oynayışınızda hikayesini bitirmenizi öneririm.
mustafacelil Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #13 Nurets dedi: Osmanlı devleti olması beni çok heyecanlandırıyor o atmosveri çok merak ediyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Harika bir deneyim zaten. İlk defa multisine gireceksen sahra çölünde bir sniper oyna. 2 dolar feda olsun ya bu oyuna diyeceksin. Ek olarak server bulmakta zorluk yaşarsan bu ayarları yap sağlam adminli hilesiz çoğu server önüne düşecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nurets dedi: Osmanlı devleti olması beni çok heyecanlandırıyor o atmosveri çok merak ediyor çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Harika bir deneyim zaten. İlk defa multisine gireceksen sahra çölünde bir sniper oyna. 2 dolar feda olsun ya bu oyuna diyeceksin. Ek olarak server bulmakta zorluk yaşarsan bu ayarları yap sağlam adminli hilesiz çoğu server önüne düşecektir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #14 Adrastos dedi: Bazı sunucularda çok hile var. Genişletmek için tıkla... AMG ve BOB sunucularını öneririm.
Adrastos dedi: Bazı sunucularda çok hile var. Genişletmek için tıkla... AMG ve BOB sunucularını öneririm.
N Nurets Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #15 totra_proska dedi: Hiçbir farkı yok, 60 TL bu oyun için bedava. Ayrıca haberin olsun BF 5 Epic'te 40 TL. Genişletmek için tıkla... BF1 kadar güzel mi?
totra_proska dedi: Hiçbir farkı yok, 60 TL bu oyun için bedava. Ayrıca haberin olsun BF 5 Epic'te 40 TL. Genişletmek için tıkla... BF1 kadar güzel mi?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #16 Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Mekaniksel olarak çok fark etmeyebilir. Fakat atmosfer farklı, BF 1'de 1. Dünya Savaşı ele alınıyor. Bence daha realistik. FPS oyunlarının realistik olmasını seviyorum, sizin fikriniz farklı olabilir.
Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Mekaniksel olarak çok fark etmeyebilir. Fakat atmosfer farklı, BF 1'de 1. Dünya Savaşı ele alınıyor. Bence daha realistik. FPS oyunlarının realistik olmasını seviyorum, sizin fikriniz farklı olabilir.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #17 Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bence değil. Ama BF 5'i daha çok seven bir kesim de var, genel olarak daha hızlı diyebilirim.
Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Bence değil. Ama BF 5'i daha çok seven bir kesim de var, genel olarak daha hızlı diyebilirim.
mustafacelil Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #18 Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Alabildiğin bütün bf oyunlarını alabilirsin. Malum artık CoD'a para yetmiyor.
Nurets dedi: BF1 kadar güzel mi? Genişletmek için tıkla... Alabildiğin bütün bf oyunlarını alabilirsin. Malum artık CoD'a para yetmiyor.
N Nurets Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #19 totra_proska dedi: Bence değil. Ama BF 5'i daha çok seven bir kesim de var, genel olarak daha hızlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet oynayış videolarını izledim biraz çok hızlı oyun gerçekten mustafacelil dedi: Alabildiğin bütün BF oyunlarını alabilirsin. Malum artık CoD'a para yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın bir de paytowin değil BF1. War thunter oynuyordum bir ara o bayağı berbattı.
totra_proska dedi: Bence değil. Ama BF 5'i daha çok seven bir kesim de var, genel olarak daha hızlı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Evet oynayış videolarını izledim biraz çok hızlı oyun gerçekten mustafacelil dedi: Alabildiğin bütün BF oyunlarını alabilirsin. Malum artık CoD'a para yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın bir de paytowin değil BF1. War thunter oynuyordum bir ara o bayağı berbattı.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #20 Nurets dedi: Evet oynayış videolarını izledim biraz çok hızlı oyun gerçekten Genişletmek için tıkla... Hazır 40 lirayken alabilirsin bu arada, belki daha çok seversin. En kötü hikaye oynar silersin.
Nurets dedi: Evet oynayış videolarını izledim biraz çok hızlı oyun gerçekten Genişletmek için tıkla... Hazır 40 lirayken alabilirsin bu arada, belki daha çok seversin. En kötü hikaye oynar silersin.