EagleGet İndirme Yöneticisi Güvenli midir?

sakuragi

Kilopat
Katılım
12 Mart 2014
Mesajlar
13
Arkadaşlar IDM'ye alternatif olarak EagleGet'i kurmuştum fakat o kurulduktan sonra görev yöneticisinde 4-5 tane ctf yükleyici adında birkaç işlem çalışmaya başladı, sizce bunun bir zararı var mıdır? Bu yazılım güvenli midir?
 
Cevap için teşekkür ederim. IDM Opera ve Chrome'da çok sorunlu düzgün çalışmıyor bu yüzden EagleGet'i denedim güzel sonuç aldım. FDM ile indirdiğim videolarda görüntü var ses yok :). Güvenli olduğuna göre ki bence IDM'nin en iyi alternatifi olarak EagleGet'i bundan sonra kullanabilirim. Bu arada Slam Dunk alternatifi için Kuroko no Basket'i tavsiye ederim ;).


Düzenleme :

Uzun zaman önce güvenli demişiz ama bana pek güven vermedi. EG kullanırken sürekli olarak windows defender kötü amaçlı yazılım tespit ediyordu. Yerini bulmakta zorlanmadım direk D sürücüsünde autorun.inf dosyası duruyordu, olabilir dedim ama silmeye kalktığımda bana bu dosya EG üzerinde çalışıyor önce onu kapatın diye uyarı verince ve ne kadar silip kapatsamda 1-2 gün aradan sonra geri gelince EG'yi kaldırdım. Bilgisayarımı güzelce tarattım, temizledim sonra ver elini IDM. Bir daha da böyle bir durumla karşılaşmadım bilginize. Anlayacağınız boşuna macera arayıp zaman harcamayın IDM'den başkası yalan :LOL:.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı