Çözüldü Easy SMX 20 konsolda arkadaki tuşları atama nasıl olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba yakın zamanda Easy SMX 20 aldım. Dün elime geldi. Driverını yüklemek istiyorum. Arkadaki tuşları atamak için ama indirme yerine tıklanmıyor. Sitesinde sol joysticke basılı tutunca açıldığı yazıyor ama ben başaramadım. Basılı tutuyorum hiçbir şey olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Driver setup ekran görüntüsü:

Eki Görüntüle 2332744

Sitede yazan:

1729327439652.png

(X20 oyun kumandası yazılım güncellemesi (Bilgi: X20 sürücü güncellemesini indirmek için önce bilgisayarınızda sürücü güncelleme programını açın. Ardından, kumandadaki L3 (sol joystick) tuşuna basılı tutun ve bilgisayara takın. İndirme düğmesine artık tıklanabilir ve güncelleme yüklemeye hazır.)

Bir fikri olanlar yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1729327392303.png
    1729327392303.png
    7,6 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Çözüm
Kanka, C tuşuna ve atama yapmak istediğin arka tuşa aynı anda basılı tut. Titreşim olacak, ardından aynı anda bastığın tuşla (mesela X) ve arka sağ tuşa bir kere bas. Son olarak, tekrar C tuşuna ve arka tuşa bir kere bas. Atama tamamlanacak. Eğer tüm atamaları sıfırlamak istersen, sadece C tuşuna basılı tutman yeterli.
Kanka, C tuşuna ve atama yapmak istediğin arka tuşa aynı anda basılı tut. Titreşim olacak, ardından aynı anda bastığın tuşla (mesela X) ve arka sağ tuşa bir kere bas. Son olarak, tekrar C tuşuna ve arka tuşa bir kere bas. Atama tamamlanacak. Eğer tüm atamaları sıfırlamak istersen, sadece C tuşuna basılı tutman yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı