Başlatmak için bir tuşa basın çalışmıyor

SSSSSS

Attopat
Katılım
24 Kasım 2021
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Boot ayarlarını yaptım açılrken USB ile başlatmak için bir tuşa basın diyor ben de basıyorum ama yine de Windows 10 açılıyor, kurulum penceresi gelmiyor.
 
Sürekli basmayı deneyin veya BIOS ayarlarına girip USB belleği ilk sıraya alın direkt olarak onun ile çalışıp sorun düzelebilir.
 
Sürekli basmayı deneyin veya BIOS ayarlarına girip USB belleği ilk sıraya alın direkt olarak onun ile çalışıp sorun düzelebilir.

Zaten ilk sırada USB sürekli basmama rağmen olmuyor.

Sabah bir konu oluşturmuştum USB'den başlatmak için bir tuşa basın diye basmama rağmen Windows açılıyordu bende boot menüyü kurcaladım ama olmadı boot ayarlarım mı yanlış.

IMG_20211205_155859.jpg


IMG_20211205_155932.jpg
 
Merhaba bende de ayni BIOS vardı böyle yapıyordu HDD zaten bir işletim sistemide yoktu. HDD'nin bozuk olduğu ortaya çıktı. Yeni HDD aldığımda düzeldi. Galiba seninde HDD'de bir sorun var.
HDD de işletim sistemi var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'a girmeden PC açılırken boot menü diye bir seçenek var oradan yapmayı dene. Bir de eğer oda olmazsa HDD de bozuktur DVD okuyucu varsa CD ile dene bir de.
Emin misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim ama nedense olmuyor bundan önce 2 konu açtım internette araştırdım bir türl yapamadım sorunu sorun şu USB belleği başlatmak için bir tuşa basın basıyorum olmuyor boot ayarları doğru çünkü geçen sefer attığımda aynı boot ayarlarını yapmıştım.

Yanlış ayar yapmış olabilirsiniz?

Tekrar hazırlamanıza yardımcı olururuz.

En sağlıklısı USB ile kurulum.
 

Geri
Yukarı