Başlatmak için bir tuşa basın çalışmıyor

Sıkıntı oradaya direk Windows açılıyor format için kurulum penceresi açılmıyor.
Hicbir turlu USB'den baslamiyorsa PC acildiktan sonra Shift tusuna basarak basili tutarek yeniden baslat secenegine basin, kurtarma menusu gelecek. Ordaki seceneklerden CMD kismini bulun ve secin. PC yeniden baslayacak ve CMD istemi acilacak. cd komutu ile USB'nin dizinine gittikten sonra setup.exe yazin, kurulum araci baslayacak.
 
Hiçbir turlu USB'den baslamiyorsa PC acildiktan sonra Shift tusuna basarak yeniden baslat secenegine basin, kurtarma menusu gelecek. Oradaki seceneklerden CMD kismini bulun ve secin. PC yeniden baslayacak ve CMD istemi acilacak. cd komutu ile USB'nin dizinine gittikten sonra setup.exe yazin, kurulum araci baslayacak.

Deniyorum.
 
Sıkıntı oradaya direk Windows açılıyor format için kurulum penceresi açılmıyor.

Format USB'sini hazırladığında Siyah ekrandan sonra Windows ekranı ile karşılaştığını belirtiyorsun, öncelikle sana ilettiğim ilk videodaki gibi USB'ni hazırla akabinde ise Kurulum ekranında Windows 10' Kur ekranı ile karşılaşman için gerekli BİOS Ayarlarının nasıl yapıldığını gösteren rehber niteliğindeki videoya buradan ulaşabilirsin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Bir de USB olmadan harddiski bölerek dener misin? Win+R diskmgmt.msc üzerinden 5-10 GB boyutunda bölüp yeni bir disk oluştur. ISO dosyasını WinRAR ile aç içindekileri kopyalayıp olduğu gibi yeni oluşturduğun diske çıkart. Sonra EasyBCD'yi kullanarak harddiskin o böldüğün kısmını bootable yap. Varsayılan olarak 30 saniyelik boot seçim süresi tanıyacak. Bakalım yine Windows 10 mu başlayacak?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı