Umut Alperen Tatar
Centipat
EasyCep'ten telefon alacağıma o parayı çöpe atardım daha iyi. Öyle bir durum ki arkadaşlar gerçekten insanla dalga geçiyorlar. Önce bir iPhone 12 aldım bir şubeden. Bu bir internet siparişiydi, yani merkezden geldi, ben bayi aracılığı ile satın alıp oradan teslim aldım. Bayi bana cihazı kontrol ettiklerini, bir sorunu olmadığını söylediler. Bu arada cihazı cuma günü satın alıp hızlı kargo için de ekstra 250-300 civarında bir tutar daha ödedim. En geç cumartesi burada dediler. Cihazı almam içinse pazar günü aradılar. Gidip cihazı teslim aldım, bayideki çalışan cihazın sorunsuz olduğunu söyledi fakat cihazı kullanmaya başladığım andan itibaren bir pil sorunu vardı cihazda. Cihazın şarjı kaç olursa olsun şarja taktığınız anda bataryası %1'e düşüyor ve ardından yavaşça şarj oluyordu. Önce bayiyi arayıp durumu anlattım çalışan kişi de kendisi cihazın sorunsuz olduğunu söyleyen arkadaşla aynı kişi. Stok beklediğini, biraz idare edebilirsem direkt bayiye gelen bir cihazla değiştirebileceğini söyledi. Ben cihazı kullanmadım zaten kullanmak imkansız gibiydi. Stok da gelmedi ve cihazı bayiye değişim talebi ile 31 Mayıs tarihinde bıraktım. Haziran'ın 3'ünde cihaz merkeze ulaştı 5'inde değişim talebi onaylandı ve bugün an itibari ile Temmuz'un 1'i. Değişim talebi onaylandıktan sonra 20 iş günü içinde halletmek zorunda olduklarını söylediler yani 20 iş günü içinde cihazı aynı emsalde vermek zorundalardı. Önümüzdeki cuma son günleri yani en geç cuma günü yeni cihazı teslim etmeleri gerekiyor. Fakat gelin görün ki hala işlemde gözüküyor. Ne cihaz geldi ne bir haber. Eğer işlemler uzayacaksa paramı iade edin dedim ondan da haber yok. Her Allah'ın günü aradım 1 ay boyunca müşteri hizmetlerini, bayiyi her foruma yazdım çok uğraştım. Cidden insanı stresten beter ettiler. Verdiğim paradan bir hizmet beklememe rağmen sadece stres yaşattılar. Müşteri hizmetlerini arıyorum talebinizi ileteceğim deyip deyip duruyorlar. O kadar mağdur ve pişman oldum ki yaşamayan bilemez. Cidden yazık günah. Hala arıyorum müşteri hizmetlerini ama bir etkisi yok hala işlemde diyorlar. Cidden akıl alır gibi değil. 1 ay oldu ve telefonsuzum. Eğer cuma günü elime o cihaz ulaşmazsa EasyCep adlı firma mağduriyetimi nasıl giderecek onu da bilmiyorum. Sorduğumda kimse en ufak bir bilgi kırıntısı da vermiyor. Size tavsiyem sakın ola ki bu firmadan alışveriş yapmayın. Ben pişman oldum siz olmayın.
Son düzenleyen: Moderatör: