EasyCep'ten iPhone 8 alınır mı?

iPhone SE zaten yeterince güncel. 2020 model zaten telefon demek istediğini anlamadım.

Sen iPhone 7 alacağım deyince ben demiştim daha güncel bir cihaz al. Güncel bir cihaz olmadığı için sorun çıkmış. Evet iPhone SE yeterince güncel güle güle kullan.

Sen iPhone 7 alacağım deyince ben demiştim daha güncel bir cihaz al. Güncel bir cihaz olmadığı için sorun çıkmış. Evet iPhone SE yeterince güncel güle güle kullan.
Teşekkür ederim. :D Güncel olmadığından dolayı sorun çıktığını sanmıyorum. Sorun cihaz rastgele bir şarj yüzdesinde bir anda yeniden başlat yapıyordu. Bataryadan dolayı dedi aldığımız yer. Değiştirdiler hâlâ aynıydı. En son geri verdik zaten. İyi kide vermişiz.

EasyCep'e güvenebilir miyim? Webtekno videosunu yapmıştı sizce alınır mı? Bütçem 3.800'ün üstüne çıkmıyor. Samsung M51 düşünmüştüm ama su geçirmeme özelliği yok çok zoruma gitti. Mutlaka su geçirmemezliği olsun istiyorum.

Geç oldu biliyorum ama bence EasyCep'den Note 9 alacağım aldın mı güzel geldi mi?

Geç oldu biliyorum ama bence EasyCep'den Note 9 alacağım aldın mı güzel geldi mi?
Hayır almadım. Ek olarak tanıdık bile olsa 2. el telefon almanı tavsiye etmem. Bütçen yetmese bile taksit ile gidip sıfır telefon almak daha mantıklı. Ben bütçemi arttırdım ve sıfır iPhone SE 2020 aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı