EBA canlı ders uygulamasına bağlanmıyor

kndkrk09

Femtopat
Katılım
16 Eylül 2020
Mesajlar
11
Çözümler
1
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Bildiğiniz üzere korona yüzünden okullar kapalı ve dersler Zoom altyapısı kullanan EBA canlı ders uygulaması üzerinden işlenmekte. Daha önce EBA canlı ders uygulamasında birçok hata meydana geldi. Bu meydana gelen hataları forumda açılan konular ile halletmiştim. Ama bu sefer meydana gelen hatanın çözümünü bulamadım ve bu konuyu açıyorum. EBA da derse katıldığımda 'bağlanılıyor' yazısında kalıyor ve belli bir süre sonra 'derse yeniden bağlanılsın mı?' diyor. Yeniden bağlandığım takdirde aynı durum döngü halinde devam ediyor. F12'yi açıp konsol ekranına bazı konularda belirtilen kodları yapıştırıp deniyorum ama '403' hatası veriyor. Bu konuda ki adımları da uyguladım. Daha önceleri başka hatalar alıyorken bu işlemi denemiştim ve çalışıyordu. Ancak şimdi denediğimde ise aynı EBA da olduğu gibi 'bağlanılıyor' ekranı 1-2 dakika boyunca sürüyor ve 'error 1041031' oluşuyor. Bu hatayı araştırdığımda ise işletim sistemi uyumsuzluğu gibi şeyler gördüm. Bu arada uygulamayı kaldır/yükle de yapamıyorum. Denetim masasında uygulamayı kaldırmak istediğimde 'uygulamayı kaldırmak için 64 Bit işletim sistemine ihtiyacınız var diyor.

İşletim sistemim Windows 7 32 Bit. Bilgisayarım yaklaşık 10-12 senelik olduğu için daha üst işletim sistemlerine geçemiyorum.

EBA neden eski işletim sistemleri ve Linux tabanlı işletim sistemlerine destek vermiyor, uğraşmıyor ya da uğraşmak istemiyor anlamış değilim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
 
EBA ile hiç uğraşmayın;
 
EBA ile hiç uğraşmayın;

Bu artık çalışmıyor maalesef.

Capture.PNG
 

Geri
Yukarı