uf7q Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı?
X Xenonn_n Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #2 Ben de aynı sorunu yaşıyorum, 2 haftadır belki deniyorum bir kere görebildim sınıfı sonrakilerde hiç açılmadı. Hep yükleniyorda kalıyor.
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, 2 haftadır belki deniyorum bir kere görebildim sınıfı sonrakilerde hiç açılmadı. Hep yükleniyorda kalıyor.
NoxHyl Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2025 #3 uf7q dedi: 9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... "Bilgilerimi güncelle" tıkladınız mı? Ha, bir de arada sistem çöküyor çok kişi baktığından dolayı, ondan da kaynaklı olabilir.
uf7q dedi: 9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... "Bilgilerimi güncelle" tıkladınız mı? Ha, bir de arada sistem çöküyor çok kişi baktığından dolayı, ondan da kaynaklı olabilir.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #4 uf7q dedi: 9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an bende de öyle diyor bir tanıdığım sınıfına baktığını söyledi.
uf7q dedi: 9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Şu an bende de öyle diyor bir tanıdığım sınıfına baktığını söyledi.
NoxHyl Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2025 #5 tavuk_sevdalısı dedi: Şu an bende de öyle diyor bir tanıdığım sınıfına baktığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda görüyorum hocam (10. sınıfım), 9. sınıflar da belki bir problem vardır.
tavuk_sevdalısı dedi: Şu an bende de öyle diyor bir tanıdığım sınıfına baktığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda görüyorum hocam (10. sınıfım), 9. sınıflar da belki bir problem vardır.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #6 Xenonn_n dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum, 2 haftadır belki deniyorum bir kere görebildim sınıfı sonrakilerde hiç açılmadı. Hep yükleniyorda kalıyor. Eki Görüntüle 2566819 Genişletmek için tıkla... Site şu an bazı sınıflarda çöktü. EBA'dan mesaj atıp mesajınızın üstündeki sınıfa basarsanız görebilirsiniz.
Xenonn_n dedi: Ben de aynı sorunu yaşıyorum, 2 haftadır belki deniyorum bir kere görebildim sınıfı sonrakilerde hiç açılmadı. Hep yükleniyorda kalıyor. Eki Görüntüle 2566819 Genişletmek için tıkla... Site şu an bazı sınıflarda çöktü. EBA'dan mesaj atıp mesajınızın üstündeki sınıfa basarsanız görebilirsiniz.
azmiberk Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #7 KaptainPrice dedi: Site şu an bazı sınıflarda çöktü. EBA'dan mesaj atıp mesajınızın üstündeki sınıfa basarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... utanıyo olabilir bende yaşadım,okula bağlı bir olay.
KaptainPrice dedi: Site şu an bazı sınıflarda çöktü. EBA'dan mesaj atıp mesajınızın üstündeki sınıfa basarsanız görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... utanıyo olabilir bende yaşadım,okula bağlı bir olay.
KaptainPrice Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri ACER NİTRO V15 RTX 4050 İ5 13420H Logitech G102 Fare Logitech G 213 Klavye Gamepower Kugon 7.1 Kulaklık Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #8 azmiberk dedi: Utanıyor olabilir bende yaşadım, okula bağlı bir olay. Genişletmek için tıkla... O zaman site düzelene kadar yapabileceği başka bir şey yok.
azmiberk dedi: Utanıyor olabilir bende yaşadım, okula bağlı bir olay. Genişletmek için tıkla... O zaman site düzelene kadar yapabileceği başka bir şey yok.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.599 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 1 Eylül 2025 #9 azmiberk dedi: Utanıyor olabilir bende yaşadım, okula bağlı bir olay. Genişletmek için tıkla... Utanmak ne alaka.
azmiberk dedi: Utanıyor olabilir bende yaşadım, okula bağlı bir olay. Genişletmek için tıkla... Utanmak ne alaka.
azmiberk Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #10 Andy deufresne dedi: Utanmak ne alaka. Genişletmek için tıkla... 8 den 9 a geçince kimseyi tanımadığı için vb. ilk mesajı yazmaktan utanıyor çoğu kişi bende utanmış yazamamıştım.
Andy deufresne dedi: Utanmak ne alaka. Genişletmek için tıkla... 8 den 9 a geçince kimseyi tanımadığı için vb. ilk mesajı yazmaktan utanıyor çoğu kişi bende utanmış yazamamıştım.