X Xenonn_n Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #21 Dante_Alighieri dedi: Bakabilenler URL'nin =classes kısmından sonrasını atabilir mi belki öyle girilir Genişletmek için tıkla... Evet hocam görenler bi atabilir mi zahmet olmazsa? @tavuk_sevdalısı @NinimuRarei
Dante_Alighieri dedi: Bakabilenler URL'nin =classes kısmından sonrasını atabilir mi belki öyle girilir Genişletmek için tıkla... Evet hocam görenler bi atabilir mi zahmet olmazsa? @tavuk_sevdalısı @NinimuRarei
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.599 Çözümler 42 Yer West Elizabeth 2 Eylül 2025 #22 EBA'da bir ileti gönderip bakabilirsiniz.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #23 Xenonn_n dedi: Evet hocam görenler bi atabilir mi zahmet olmazsa? @tavuk_sevdalısı @NinimuRarei Genişletmek için tıkla... Sınıfımı bu şekilde görebiliyorum.
Xenonn_n dedi: Evet hocam görenler bi atabilir mi zahmet olmazsa? @tavuk_sevdalısı @NinimuRarei Genişletmek için tıkla... Sınıfımı bu şekilde görebiliyorum.
X Xenonn_n Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #24 tavuk_sevdalısı dedi: Eki Görüntüle 2567576Eki Görüntüle 2567577 Genişletmek için tıkla... Hocam url'nin en uzun halini atar mısın? =classes kısmı yani.
tavuk_sevdalısı dedi: Eki Görüntüle 2567576Eki Görüntüle 2567577 Genişletmek için tıkla... Hocam url'nin en uzun halini atar mısın? =classes kısmı yani.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.203 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #25 Xenonn_n dedi: Hocam url'nin en uzun halini atar mısın? =classes kısmı yani. Genişletmek için tıkla... EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı ders.eba.gov.tr @Xenonn_n bakabildinizmi.
Xenonn_n dedi: Hocam url'nin en uzun halini atar mısın? =classes kısmı yani. Genişletmek için tıkla... EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı ders.eba.gov.tr @Xenonn_n bakabildinizmi.
X Xenonn_n Centipat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #26 tavuk_sevdalısı dedi: EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı ders.eba.gov.tr @Xenonn_n bakabildinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır ama attığınız için teşekkürler. Zaten 6 gün sonra okul açılıyor çok da önemli değil.
tavuk_sevdalısı dedi: EBA, Eğitim Bilişim Ağı, Ders, Haber, e-Dergi, e-Kitap, Video, Ses, Görsel, e-Doküman, İçerik | Eğitim Bilişim Ağı ders.eba.gov.tr @Xenonn_n bakabildinizmi. Genişletmek için tıkla... Hayır ama attığınız için teşekkürler. Zaten 6 gün sonra okul açılıyor çok da önemli değil.
Dante_Alighieri Centipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #27 Sınıflara üyeleri tam eklemedikleri için oluyormuş sanırım. Benim de sınıf görünüyordu ama açılmıyordu. Bugün açtım sınıfta 5 kişi vardı. Birkaç güne açabilir olursunuz sanırım. Xenonn_n dedi: Hayır ama attığınız için teşekkürler. Zaten 6 gün sonra okul açılıyor çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla...
Sınıflara üyeleri tam eklemedikleri için oluyormuş sanırım. Benim de sınıf görünüyordu ama açılmıyordu. Bugün açtım sınıfta 5 kişi vardı. Birkaç güne açabilir olursunuz sanırım. Xenonn_n dedi: Hayır ama attığınız için teşekkürler. Zaten 6 gün sonra okul açılıyor çok da önemli değil. Genişletmek için tıkla...