DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #11 Kadir.R dedi: Nokia 6.1 Plus. Genişletmek için tıkla... Neden Nokia 6.1 Plus almak istiyorsunuz ki?
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 28 Mart 2023 #12 DirectX9 dedi: Neden Nokia 6.1 Plus almak istiyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitti :d
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #13 Kadir.R dedi: Hoşuma gitti :d Genişletmek için tıkla... Hoşunuza giden kısmı ne telefonun özellikleri pek de iyi değil antika deseniz antika da değil. Tamamen meraktan soruyorum bu arada.
Kadir.R dedi: Hoşuma gitti :d Genişletmek için tıkla... Hoşunuza giden kısmı ne telefonun özellikleri pek de iyi değil antika deseniz antika da değil. Tamamen meraktan soruyorum bu arada.
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 28 Mart 2023 #14 DirectX9 dedi: Hoşunuza giden kısmı ne telefonun özellikleri pek de iyi değil antika deseniz antika da değil. Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Daha önceden nokianın android telefonunu kullandınızmı
DirectX9 dedi: Hoşunuza giden kısmı ne telefonun özellikleri pek de iyi değil antika deseniz antika da değil. Tamamen meraktan soruyorum bu arada. Genişletmek için tıkla... Daha önceden nokianın android telefonunu kullandınızmı
DirectX9 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #15 Kadir.R dedi: Daha önceden Nokia'nın Android telefonunu kullandınızmı. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım da Nokia ne eklemiş ki Android telefonlarına.
Kadir.R dedi: Daha önceden Nokia'nın Android telefonunu kullandınızmı. Genişletmek için tıkla... Kullanmadım da Nokia ne eklemiş ki Android telefonlarına.