Ebeveyn kontrolü için telefon izleme uygulaması güvenilir mi?

HayaletAdam

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Arkadaşlar, “mspy” adlı bir site var ve buradan hizmet almayı düşünüyorum. Bu uygulamayı yüklediğimde, telefonu kullanan kişi bunu fark eder mi? Uygulama arka planda çalıştığı için herhangi bir bildirim, simge ya da uyarı çıkartıyor mu? Bu tarz konularda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Sitenin linki: mSpy - Ebeveyn Kontrolü için Telefon Takip Uygulaması

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, “mspy” adlı bir site var ve buradan hizmet almayı düşünüyorum. Bu uygulamayı yüklediğimde, telefonu kullanan kişi bunu fark eder mi? Uygulama arka planda çalıştığı için herhangi bir bildirim, simge ya da uyarı çıkartıyor mu? Bu tarz konularda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Uzak dur. Hint tanıtımını yapmış, sokak lezzetinden bağlanır o konu, öyle bir durum.

Ebeveyn kontrolü için Qustudio kullanabilirsin.

Peki karşı taraf bunu anlar mı? bildirim vs gider mi?
Bildirim gitmiyor fakat sistemde bir şekilde bulabilir kurcalarsa merak edip.

Ebeveyn kontrolü dışında bir şey düşünüyorsan, yasalar açısında suç teşkil edecektir. Gerçi ülkede kasede tape, ayakkabı kutusuna da neler dendi de gizli kameralar yasa dışı ilan edildi diye düşünürsek, eski sağlık bakanının dediği gibi "yakalanmamak" mesele.

Gene de psikolojin açısından, birisinden şüphelendiğin için böyle bir şey yapıyorsan, kesinlikle yapmamanı öneririm. Gözlemlediğime göre bu şekilde düşünüp soru soran kişiler, böyle bir şeyi yaptıklarında her zaman daha çok zarar gören taraf olmuşlardır.

Eğer sevgilini felan izlemek istiyorsan yapma, illa ki bir açık, bir şey vardır uygulamayı bulabilmesi için.

Bildirim gitmiyor fakat sistemde bir şekilde bulabilir kurcalarsa merak edip.

Ebeveyn kontrolü dışında bir şey düşünüyorsan, yasalar açısında suç teşkil edecektir. Gerçi ülkede kasede tape, ayakkabı kutusuna da neler dendi de gizli kameralar yasa dışı ilan edildi diye düşünürsek, eski sağlık bakanının dediği gibi "yakalanmamak" mesele.

Gene de psikolojin açısından, birisinden şüphelendiğin için böyle bir şey yapıyorsan, kesinlikle yapmamanı öneririm. Gözlemlediğime göre bu şekilde düşünüp soru soran kişiler, böyle bir şeyi yaptıklarında her zaman daha çok zarar gören taraf olmuşlardır.

Katılıyorum. Aynısını arkadaşada dedim ama kendi kararı ben uyarımı yaptım, gerisi ona kalmış. Şimdi neden böyle bir şey istediğini de bilmediğim için bir şey diyemiyorum.

Senin amacın farklı gibi reis. Yasal RAT falan mı arıyorsun? Program yasal olsa da kullanım amacın yasal olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez, haberin olsun. :D

Soruyu kendim için sormadım, arkadaş ne amaçla bana sordu onu da bilmiyorum. Ben sadece bilmediğim bir konu olduğu için bilen kişilere sorayım dedim. Yasal olmadığını ben de biliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı