Ecchi ve normal anime önerisi

@KiritsuguKougami Merhaba, izlemeyi düşündüklerim:
-Code geass.
-Kakegurui
-No Game no Life.
-Sword at Online
-Steins gate.
-Shigatsu wa kimi no uso.
-Bunny girl senpai.
-Black Clover.
-Akame ga kill.
Hangisinden başlamamı önerirsiniz? Hangisini daha çok beğendiğinizi söylerseniz sevinirim. Ve yaşınızı da söyleyebilir misiniz? Öyle hitap edeyim o kadar yardımcı oluyorsunuz ayıp olmasın.
 
Hangisini daha çok beğendiğinizi söylerseniz sevinirim.
Steins Gate ve Shigatsu wa Kimi no Uso en sevdiğim 10 anime içinde sayabilirim. Çok iyiler. Ancak Steins Gate için izleme sırasına dikkat et, yoksa çok fena karışabilir. İstersen söyleyebilirim.

Hangisinden başlamamı önerirsiniz?
Bence iyiden daha iyiye doğru bir sıralama yaparsan daha eğlenceli olabilir. Listenden 3 tanesini izlemedim. Onlara bir şey diyemem. Diğerleri arasında No Game No Life izlediğim nadir ecchi animelerden biri ve güzel gibi. Ama 12 bölümde hikâye yarım kalmış. Devam etse daha güzel olurdu. Sword Art Online hakkında konuşmuştuk zaten. Akame ga Kill bolca kan ter ve gözyaşı içeren bir anime. Aksiyon severler için çok iyi bir anime. Bitirince mangasına da bak derim. Birkaç farklılık var. Code Geass Japonya'nın işgalini anlatan bir alternatif tarih senaryosuna sahip. Gerçekten güzel konu seçmişler ve güzel işlemişler. Fakat onun da eksikleri var. Göze çok fena batan mantık hataları var. Onlar da olmasa şaheser olabilirdi.

Eksikleri ve güzel yanları ile anlatmaya çalıştım. Umarım işine yarar 👍

Ve yaşınızı da söyleyebilir misiniz? Öyle hitap edeyim o kadar yardımcı oluyorsunuz ayıp olmasın.
27 yaşındayım suyu çıkmadığı sürece hitap şekillerine çok takılmam. İstersen Kiri-chan bile diyebilirsin. 😂
 
Son düzenleme:
En sevdiklerinizi söyleyebilir misiniz? Haikyuu'yu izlediyseniz önerir misiniz?
Haikyuu henüz izlemedim. Spor animeleri arasında bayağı iyi diyorlar. Kötü günlere saklıyorum onu. Sevdiğim animeler çok var. Haksızlık olmasın diye benzer kategorilerle söylemek istiyorum.

Bilimkurgu alanında, insanın ufkunu açan, düşündüren, yeni bakış açıları kazandıran sevdiğim animeler
Steins Gate
Ergo Proxy
Dr. Stone
Psycho Pass
Shinsekai Yori
Ginga Eiyuu Densetsu
Uchuu Kyodai

Full aksiyon olan konusu da güzel olan sevdiğim akıcı animeler
Shingeki no Kyojin
Fate Zero
Fullmetal Alchemist Brotherhood
Code Geass
Zetsuen no Tempest

Duygusal yönleri ile öne çıkan, güzel hikayeleri olan sevdiğim dram animeleri
Shigatsu wa Kimi no Uso
Violet Evergarden
Hotaru no Haka (film)
Koe no Katachi (film)

Müzik animesi olsa da hikâyesi müzikten daha çok ön planda olan sevdiğim animeler
K-On
Hibike Euphonium


Felsefi yönüyle öne çıkan mükemmel konulara sahip ağır psikolojik türde sevdiğim animeler
Mahou Shoujo Madoka Magica
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei

Bazılarını yukarıda saydığım ama tekrar söylemek istediğim, aslında konusuyla, derinliğiyle veya başka sebeplerle daha çok 20 yaş üstüne hitap eden sevdiğim seinen animeler
Monster
Psycho Pass
Ginga Eiyuu Densetsu
3 gatsu no lion
Shinsekai Yori

Bu animelerin hepsi de benim için özeldir. Daha sayamadığım başka güzel animeler de var...
 
Normal olarak sana Attack on Titan diyebilirim gerçekten güzel,sürükleyici. Hikayesi de çok sağlamdır bir de My Hero Academia var ana karakterin ilk başta gücü yok sonradan kazanıyor. Ben ilk tereddüt etmiştim ama sen etme cidden izlemeye değer.

Uzun animelerden zaten klasik olanları önereceğim Naruto+Shipuuden izle derim Naruto 220 Shipuuden de 500 küsürdü sanırım ve Bleach önermek isterim ancak filler bölümleri fazla olduğundan sıkabilir ama konusu çok sağlam,tavsiyem filler bölümlerini geçip canonları izlemen olacak.

Ecchi olarak prison school izleyebilirsin gerçekten komik ama ecchisi biraz fazla gelebilir.Ek olarak Golden Boy(komedi ve ecchi kafa dağıtmak istiyorsan izle çok uzun değil),Kissxsis(ensest bir ecchi gibi düşünebilirsin ecchisi biraz fazla olabilir),Shimoneta to Iu gainen ga sonzai shinai taikutsu na sekai(bu kesinlikle benim favorim izlemen lazım),Enen no shouboutai(aslında ecchi pek ön planda değil güzel hikaesi var şidettle tavsiye ederim),Gakusen toshi asterisk(bu ve bundan sonraki 2 anime daha birbirine benzer konularda doga üstü hafif ecchi güçlü ana karakter en iyisi olma umudu gibi),Rakudai kishi no cavalry,Shinmai maou no testament,Nanatsu no taizai(netflixte de izleyebileceğin süper bir anime hafif ecchili ancak konusu muazzam),Kaifuku jutsushi no yarinaoshi(dikkat et aşırı ecchili) diyebilirim.
 
@KiritsuguKougami Tekrardan merhaba,Shigatsu wa Kimi no Uso'yu izliyorum yarısına geldim, güzel gidiyor. Bundan sonra FMAB izlemeyi düşünüyorum. Nasıl? Önerir misiniz? Sadece 64 bölüm mü? Birde Shigatsu wa Kimi no Uso'yu izlerken ağladınız mı? Yorumlarda herkes ağladım falan yazmış ama ya da sonlarda mı ağlamam lazım?
 
Merhabalar :)


Bundan sonra FMAB izlemeyi düşünüyorum. Nasıl? Önerir misiniz? Sadece 64 bölüm mü?
Güzel tercih. Yukarıda full aksiyon animelerinde tavsiye etmiştim zaten. Evet 64 bölüm. Öncesinde fullmetal alchemist var aslında. Ama onun başı aynı, sonu manga ile farklı. Fullmetal alchemist brotherhood mangaya tamamen bağlı kalarak yapılmış, daha iyi bir yapım. 👍


Birde Shigatsu wa Kimi no Uso'yu izlerken ağladınız mı? Yorumlarda herkes ağladım falan yazmış ama ya da sonlarda mı ağlamam lazım?
İlginç bir soru. 😄 Bi kere ağlamam lazım mantığıyla izlemeyin. Ya da duygusal bir sahne gelince etkilenmezseniz bu sizin taş kalpli olduğunuzu gösterir diye bir şey yok. Belki size hitap etmiyor olabilir. Neyse, daha yarısına geldiyseniz vurucu sahnelere gelmemişsin demektir. İzlemeye devam et derim. Ve evet, sonlara doğru gözüme toz kaçmış olabilir... 😭
 
Kiritsugukougami rahatsın ettiğim için özür dilerim.

3-gatsu no lion.

Black Clover.

Koe no katachi.

Fate/zero

Violet evergarden.

Bunny girl senpai.

Seven deadly sins.

Bazılarını zaten önermiştiniz yine de yazmak istedim. Shigatsu wa kimi no Uso'yu bitirdim sonu çok tahmin edilebilirdi ama anlamadığım şey yarışmayı kim kazandı? Okul iş ne oldu? Sonu biraz eksik gibiydi. Sorum, yukaridakilerden izlediyseniz Sao'da olduğu gibi açıklama gibi yazmanızı isteyeceğim. Önceki yazdıklarınız gibi uzun uzun uğraşmanıza gerek yok. Bir de sağlam DRAM animesi öneriniz var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı