RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Bu gün bilgisayarımın Bios menüsüne girmek istedim. Bilgisayarı açarken sürekli delete tuşuna basıyorum fakat Windows 8 açılıyor, Bios menüsüne girmiyor. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Anakart: ECS H16H2-MV
Merhaba arkadaşlar. Bu gün bilgisayarımın Bios menüsüne girmek istedim. Bilgisayarı açarken sürekli delete tuşuna basıyorum fakat Windows 8 açılıyor, Bios menüsüne girmiyor. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Anakart: ECS H16H2-MV
G_Theill Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 349 Yer Dragos Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik Mühendisi 12 Mayıs 2014 #2 HDD veya SSD'nin kablosunu çıkartıp boot etmesini engelleyebilirsin belki. Bu durumda sistemi kontrol ettiği ekranı geçmiyor olması gerekiyor.
HDD veya SSD'nin kablosunu çıkartıp boot etmesini engelleyebilirsin belki. Bu durumda sistemi kontrol ettiği ekranı geçmiyor olması gerekiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Mayıs 2014 #3 Windows 8 yüklü bilgisayarda BIOS'a girmek için bilgisayarı "Yeniden Başlat" diyerek başlatmalısın.
RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2014 #4 Recep abi çok teşekkür ederim.