Eczane için masaüstü sistem önerisi


Piyasadaki en ucuz APU sistem sanirim. Eger butceniz daha dusukse 2.elden de alabilirsiniz.

Ayrıyeten bu da var.

Sinerji'deki sistem hoşuma gitti. Sizce yeterli olur mu?
Daha ucuz olur derseniz parçaları önerebilirseniz kendim de tek tek alıp montaj yapabilirim.
 
İkinci el bütçenize uygun Mac mini almanız daha iyi olur bence. Eczanede hangi programlar lazım oluyor bilmiyorum ama oyuncu kasaları büyük olur ve görüntüsünün eczane için uygun olduğunu düşünmüyorum. Mini Windows bilgisayar alabilirsiniz.
 
Ekran kartına gerek yok, 8 GB RAM, 128 GB SSD (windows için) 500 GB HDD (yetmezse arttırılabilir, depolama için.) Athlon 3000G. İş yerinde kullanıyor babam.
HDD eklersiniz.
 
Sinerji'deki sistem hoşuma gitti. Sizce yeterli olur mu?
Daha ucuz olur derseniz parçaları önerebilirseniz kendim de tek tek alıp montaj yapabilirim.

Olur olur. Sizi belirttiginiz zamana kadar goturur. Zaten eczacilik islemleri yuksek kaynak kullanan islemler degil. 2.elden i5 3470'li sistem alsaniz bile yeter de hem ugrasmamaniz hem de kaliteli parcalarin olmasi icin bunu onerdim.
 
PC'yi parça parça alır montajlarım derseniz:
Adata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U32008G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (isterseniz iki tane alabilirsiniz)

Yok hazır alırım derseniz şunlara bakabilirsiniz:

Ayrıca diğer bileşenleri de alıcaksanız bunlara bakabilirsiniz:
 
İyi günler. Eczanemizde laptop PC kullanmaktayız ancak kolay bozulmaya başladı. Laptop yerine masaüstü sistem kurmayı düşünüyoruz. PC sadece iş için kullanılacak. Uzun süre bizi götürebilecek uygun bir sistem önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden vakit ayıracak arkadaşlara teşekkür ederim. İş sistemleri ile ilgili bilgim olmadığı için fiyat belirtmedim.

All-in-One bilgisayarlara bakın derim.
 

Geri
Yukarı