Ahmylz_7 Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 248 27 Nisan 2023 #21 PhantomStriker dedi: Hocam eğer yazacaksanız cidden yardımcı olabilirim? Genişletmek için tıkla... Yarın teslim etmem gerekiyor hocam çok geç ancak yine de sağ olun teklifiniz için.
PhantomStriker dedi: Hocam eğer yazacaksanız cidden yardımcı olabilirim? Genişletmek için tıkla... Yarın teslim etmem gerekiyor hocam çok geç ancak yine de sağ olun teklifiniz için.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 27 Nisan 2023 #22 Ahmylz_7 dedi: Yarın teslim etmem gerekiyor hocam çok geç ancak yine de sağ olun teklifiniz için. Genişletmek için tıkla... Dostum yarın teslim edeceksen bu gece uyumayıver projenle uğraş doğru düzgün bir şey götür hocana. Bu ne eksi puan olsa eksi verirler.
Ahmylz_7 dedi: Yarın teslim etmem gerekiyor hocam çok geç ancak yine de sağ olun teklifiniz için. Genişletmek için tıkla... Dostum yarın teslim edeceksen bu gece uyumayıver projenle uğraş doğru düzgün bir şey götür hocana. Bu ne eksi puan olsa eksi verirler.
Ahmylz_7 Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 248 27 Nisan 2023 #23 mMichaelMYERS dedi: Dostum yarın teslim edeceksen bu gece uyumayıver projenle uğraş doğru düzgün bir şey götür hocana. Bu ne eksi puan olsa eksi verirler. Genişletmek için tıkla... Artık imkansız gibi hocam a4'üm yeterli değil ( 14 tane var) ama belki olabilir sizce hala bir ümit var mı? Ve varsa bana yardımcı olur musunuz? Cevap verende yok artık yarın 30 alıp çıkacağım. Son düzenleme: 27 Nisan 2023
mMichaelMYERS dedi: Dostum yarın teslim edeceksen bu gece uyumayıver projenle uğraş doğru düzgün bir şey götür hocana. Bu ne eksi puan olsa eksi verirler. Genişletmek için tıkla... Artık imkansız gibi hocam a4'üm yeterli değil ( 14 tane var) ama belki olabilir sizce hala bir ümit var mı? Ve varsa bana yardımcı olur musunuz? Cevap verende yok artık yarın 30 alıp çıkacağım.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Nisan 2023 #24 Ahmylz_7 dedi: Artık imkansız gibi hocam a4'üm yeterli değil ( 14 tane var) ama belki olabilir sizce hala bir ümit var mı? Ve varsa bana yardımcı olur musunuz? Cevap verende yok artık yarın 30 alıp çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verende yok değil zaten söylenecekler söylendi. Alın kağıdı yavaş yavaş yazın olmadı o kadar fazla yok zaten. Ha yapamam derseniz de yapacak bir şey yok.
Ahmylz_7 dedi: Artık imkansız gibi hocam a4'üm yeterli değil ( 14 tane var) ama belki olabilir sizce hala bir ümit var mı? Ve varsa bana yardımcı olur musunuz? Cevap verende yok artık yarın 30 alıp çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verende yok değil zaten söylenecekler söylendi. Alın kağıdı yavaş yavaş yazın olmadı o kadar fazla yok zaten. Ha yapamam derseniz de yapacak bir şey yok.