Edebiyat öğretmeni kaç puanla atanıyor?

:D sana atomu parçala diyen yok. Anlatım bozukluğu yapma. Nokta ve virgüle biraz dikkat et. Bu kadar... İnsan utanır ya şu yaptığın hataları ortaokul çocukları yapmıyor artık. Koskoca edebiyat fakültesi okuyorum diyorsun. Bence yalan söylüyorsun. İlgi görmek için olduğundan farklı görünmeye çalışan çocuklardan birisin. Öyle değilsen durum daha da vahim. Yazık.

Özelden sana bir şekilde sana ulaşabilir miyim? Forum bazı şeylere izin vermiyor fakülte ayağına bana burada saygılılık yapamazsın konunun dışına çıkma ergen birey :) görünen hiçbir bilgin yok tamam ne işin var konuda sal fazla kasma hayatta başarı kazanmayan insanlar sadece gereksiz eleştirir.
Herkes eleştirmen olmuş arkadaş Atatürk gençliğe hitabede size emanet ettim ülkeyi derken üsteki arkadaş gibi yanlış anlamayın sakın üzerinize alınmayın yazım yanlışından edebiyat hocası olmama profili oluşturma WoW 200 IQ :)
 
Senin Türkçeni... :D Özelden bana ulaşıp tehdit edeceğine git biraz ders çalış. Yirmi bilmem kaç senede öğrenememişsin bundan sonra da zor ya hadi neyse... Yaz kardeşim yaz sarhoş kafayla eski sevgiliye atılan mesajlar gibi mesaj yaz. İmla kurallarının... Sen istediğin gibi yaz yeter. Eleştirilince de dilekçe mi yazıyoruz yeaw diye itiraz et. Grubun da kuralları yok zaten. Dingonun ahırı burası. Başka mesaj atmıyorum istediğin gibi at koştur.
 
:D Sana atomu parçala diyen yok. Anlatım bozukluğu yapma. Nokta ve virgüle biraz dikkat et. Bu kadar... İnsan utanır ya şu yaptığın hataları ortaokul çocukları yapmıyor artık. Koskoca edebiyat fakültesi okuyorum diyorsun. Bence yalan söylüyorsun. İlgi görmek için olduğundan farklı görünmeye çalışan çocuklardan birisin. Öyle değilsen durum daha da vahim. Yazık.
Aman hocam noktaya virgüle dikkat etmedi diye sanki öyle bir tepki verdiniz ki ananız babanız öldü.
 
Hocam ananız babanız öldü diye size değil size gereksiz yere karışan arkadaşa söyledim.

Pardon o kadar karıştı ki konu pişman oldum açtığıma. Cevapta alamadım sadece boş yapan burada :)

Merak ettiğim kaç tane edabiyat hocası gerçek hayatta noktalamaya dikkat ediyor?

Benim hocam dikkat etmiyordu bizde takmıyorduk çünkü ondan Türkçe değil edebiyat dersi alıyorduk bu arkadaş fazla beklenti içinde sanırım umarım ileride Boğaziçi'nde falan okur anca keser onu :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı