Edebiyat ortalama ile sınıfta kalma

xlarges

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, 11. sınıfım 1. yazılı 41 2. yazılı 37 şu anki ders ortalamsı 39, bende şaşırdım önceki yazılılarıma göre kötü sonuçlar elde ettim, her neyse daha sözlüler girilmedi ama ben diyorum ki en az ikisine de 50 girer hoca, ve 50 girse bile ortalamam 50'yi geçemez bu süreç nasıl işler birinci dönemdeyiz ve edebiyattan kaldım ama ikinci dönemde edebiyattan geçersem nasıl olacak yani birinci dönem kalsam sorun oluyor mu yoksa sınıfta mı kalıyorum direkt?

Lise 3'e giden biri edebiyattan kalmamalı bence. Geçmiş olsun.

İki dönemin T.D.E ortalaması 50 altıysa ve en az 3 dersten de kalmazsanız, sınıfta kalmazsınız. İki dönemin T.D.E ortalaması 50 altıysa sorumlu olarak geçersiniz.

Kral sözlülerle fln halledersin ya, bidahakine iyi çalış ama

Yıl sonu notu önemli. Yani birinci ve ikinci dönem notu ortalaması 50'nin üstündeyse geçersin. Ayrıca edebiyattan kalsan bile bir daha ki yıl edebiyat sınavı için sorumluluk sınavına girip tekrar verebilirsin.

Edebiyat için gecme notu 70 olabilir. Ortaokul Türkçe dersi için gecme notu 70 oldu. Yeni sinif gecme sistemi hakkında güncel bilgiyi okuldan alabilirsiniz.

İki dönemin T.D.E ortalaması 50 altıysa ve en az 3 dersten de kalmazsanız, sınıfta kalmazsınız. İki dönemin T.D.E ortalaması 50 altıysa sorumlu olarak geçersiniz.
Aa eğer öyleyse benim için iyi olur ikinci dönemde daha iyi calışmayı düşünüyorum bu sene çok boşladım.

Kral sözlülerle fln halledersin ya, bidahakine iyi çalış ama
İnşallah aga, bu sene mallığımıza geldi.

peki sorumluluk sınavı ne derece zorlukta daha önce hiç girmedim ve bir bilgim yok

Benim kardeşim de seninle aynı yaşta o her yıl kaldı ve hep sorumluluk sınavına azıcık çalışıp geçti. Yani çok zorlayacaklarını sanmıyorum sonuçta dersi vermen için yapılıyor bu sınav. Sen yine de sorumluluğa bırakmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…