Edge vs Chrome

Arkadaşlar ben şu anlık Chrome kullanıyorum biliyorum fazla RAM yiyor. Sizce Edge daha iyi mi? Bence Edge Chrome yanında biraz yavaş kalıyor o yüzden Chrome kullanıyorum.

Opera GX chorm ve Edge kullandım Edge'de karar kıldım Opera GX oyuncu tarayıcısı olarak geçiyor ama çok brişey bulamadım chrom zaten hantalların kralı Edge ise ferah ve hızlı benim için en iyi seçenek.

Yeni Edge zaten Chrome ile altyapıya sahip ve Windows için daha optimize çalışıyor. Benim RAM ve bilgisayar açısında bir sıkıntım olmadığı için ve tasarımını pek sevmediğim için ben kullanmıyorum ama kullanılabilir. Edge'i PDF okuyucu olarak kullanıyorum ama..

Microsoft Edge tasarımı hoş ve hızlı.
Ayrıca Chrome'dan daha az RAM harcıyor.

Daha az RAM harcayan tarayıcılar var ancak tasarımları berbat ve çok eski bilgisayarlarda kullanılan tarayıcılar.

Arkadaşlar ben şu anlık Chrome kullanıyorum biliyorum fazla RAM yiyor. Sizce Edge daha iyi mi? Bence Edge Chrome yanında biraz yavaş kalıyor o yüzden Chrome kullanıyorum.

Ben Edge'yi öneririm Chrome'dan geçtiğiniz için sıkıntı da yaşamazsınız çok benzer.

Chrome RAM çok yiyor diyorsunuz ama RAM'den fazla aldığı için diğer tüm tarayıcılardan daha hızlı.

İkisi de değil Opera Brave Firefox Vivaldi bunlara bakılabilir ikisi arasından Edge diyebilirim kötünün iyisi ama ikisi de kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…