Laxerian Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 758 5 Kasım 2020 #31 WildCharm dedi: Kullandım sekmeler arası geçiş ve yüklenme hızları Chrome'da daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Peki sen öyle sanmaya devam edebilirsin.
WildCharm dedi: Kullandım sekmeler arası geçiş ve yüklenme hızları Chrome'da daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Peki sen öyle sanmaya devam edebilirsin.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #32 WildCharm dedi: Doğrudur. Ben de Chrome'la daha hızlı hissediyorum. Tüm tarayıcıları da kullandım eninde sonunda Chrome'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Galiba siz beni anlamadınız şöyle demek istedim Edge Chrome'dan 10 kat daha hızlı dedim. Ben 4 GB RAM'le gayet rahat kullanıyorum Edge'yi.
WildCharm dedi: Doğrudur. Ben de Chrome'la daha hızlı hissediyorum. Tüm tarayıcıları da kullandım eninde sonunda Chrome'a geri döndüm. Genişletmek için tıkla... Galiba siz beni anlamadınız şöyle demek istedim Edge Chrome'dan 10 kat daha hızlı dedim. Ben 4 GB RAM'le gayet rahat kullanıyorum Edge'yi.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #33 m3081 dedi: Chrome çok RAM'le hızlı oluyor demişsin de Edge o kadar RAM'le 10 kat daha hızlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim 10 kat hızlı çalışıyor tamam düşük RAM kullanıyor bunda okeyiz ama hız konusunda aman aman bir farkları yok tek esprisi bu sadece.
m3081 dedi: Chrome çok RAM'le hızlı oluyor demişsin de Edge o kadar RAM'le 10 kat daha hızlı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim 10 kat hızlı çalışıyor tamam düşük RAM kullanıyor bunda okeyiz ama hız konusunda aman aman bir farkları yok tek esprisi bu sadece.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 5 Kasım 2020 #34 Laxerian dedi: Peki sen öyle sanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu konuşma tarzınızla sizi kale almayacağım. m3081 dedi: Galiba siz beni anlamadınız şöyle demek istedim Edge Chrome'dan 10 kat daha hızlı dedim. Ben 4 GB RAM'le gayet rahat kullanıyorum Edge'yi. Genişletmek için tıkla... Ben size diyorumki dediğiniz doğrudur ama ben Chrome kullanıyorum.
Laxerian dedi: Peki sen öyle sanmaya devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu konuşma tarzınızla sizi kale almayacağım. m3081 dedi: Galiba siz beni anlamadınız şöyle demek istedim Edge Chrome'dan 10 kat daha hızlı dedim. Ben 4 GB RAM'le gayet rahat kullanıyorum Edge'yi. Genişletmek için tıkla... Ben size diyorumki dediğiniz doğrudur ama ben Chrome kullanıyorum.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #35 Ben gidiyorum siz ne yaparsanız yapın isterseniz Midori kullanın hiç umrumda değil. RHEZNOW dedi: Aynen kardeşim 10 kat hızlı çalışıyor tamam düşük RAM kullanıyor bunda okeyiz ama hız konusunda aman aman bir farkları yok tek esprisi bu sadece. Genişletmek için tıkla... Hız konusunda aman aman fark yok mu güzel espri beğendim.
Ben gidiyorum siz ne yaparsanız yapın isterseniz Midori kullanın hiç umrumda değil. RHEZNOW dedi: Aynen kardeşim 10 kat hızlı çalışıyor tamam düşük RAM kullanıyor bunda okeyiz ama hız konusunda aman aman bir farkları yok tek esprisi bu sadece. Genişletmek için tıkla... Hız konusunda aman aman fark yok mu güzel espri beğendim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Kasım 2020 #36 Çöp ile çöp, karşı karşıya. Brave öneririm. Kendim de kullanıyorum. @unnamedington @26318
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #37 İstediğinizi kullanın iser Midori ister Edge bana hava hoş.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #38 Samotne Ciasteczka dedi: Çöp ile çöp, karşı karşıya. Brave öneririm. Kendim de kullanıyorum. @unnamedington @26318 Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? m3081 dedi: Hız konusunda aman aman fark yok mu güzel espri beğendim. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmasam inanıcam .
Samotne Ciasteczka dedi: Çöp ile çöp, karşı karşıya. Brave öneririm. Kendim de kullanıyorum. @unnamedington @26318 Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? m3081 dedi: Hız konusunda aman aman fark yok mu güzel espri beğendim. Genişletmek için tıkla... Edge kullanmasam inanıcam .
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 5 Kasım 2020 #39 RHEZNOW dedi: Sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Niye sordunuz?
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.581 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2020 #40 Samotne Ciasteczka dedi: Niye sordunuz? Genişletmek için tıkla... Merak ettim.