EEM imza yetkisi önemli midir?

couza

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
567
Çözümler
9
Bu sene elektrik-elektronik müh. 4. sınıf öğrencisiyim. Seçmeli ders olarak başka bir ders almak istiyorum ancak elektrik iletim hatları dersini almazsam arkadaşlarım imza yetkimin olmayacağını söylediler. Açıkçası elektrik alanında çalışma gibi bir planım yok ancak olur da elektrik alanında çalışırsam ve bu dersi almamışsam çok sıkıntı yaşar mıyım?
Forumda konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımın ya da mezunların olmasını, yardım edebilmelerini içten diliyorum.
 
Elektrik mühendisi imza yetkisine sahip olamazsınız. Yüksek Gerilim Tekniği, Elektrik Makinaları ve İletim Hatları bu yetkiye sahip olmak için alınması gereken derslerden diye biliyorum. @SideWinder hocam daha iyi bilir; kendisi elektrik-elektronik mühendisi bildiğim kadarıyla.
 
İmza yetkisi direkt dersler ile alınmıyor. Dersler sadece o yetki için ön koşul. Bazı ünivesiteler, mezun olmuş kişilerin bu dersleri sonradan almasına izin veriyor.
Hocam bu dersi şuan almalı mıyım sizce ? Almazsam çok sıkıntı yaratır mı onu da öğrenmek istiyordum da. İlerde imza yetkisine sahip olmam gerek bir işe girmek istersem başka üniversiteden de alabilirim o halde ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı