rahatdur Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Bu GIF'lerde sonda bulunan efekti nasıl yaparım hangi programı kullanarak yapabilirim. Bu efektin literatürdeki ismi nedir?
Bu GIF'lerde sonda bulunan efekti nasıl yaparım hangi programı kullanarak yapabilirim. Bu efektin literatürdeki ismi nedir?
unlAkın Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 5 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #2 Bir tür glitch efekt gibi duruyor herhangi bir video editleme programında bulursunuz muhtemelen.
rahatdur Femtopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #3 unlAkın dedi: Bir tür glitch efekt gibi duruyor herhangi bir video editleme programında bulursunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Adamınsın adam ne zamandır bu efektin ismini arıyordum bulamamıştım teşekkür ederim üstadım.
unlAkın dedi: Bir tür glitch efekt gibi duruyor herhangi bir video editleme programında bulursunuz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Adamınsın adam ne zamandır bu efektin ismini arıyordum bulamamıştım teşekkür ederim üstadım.