Aynısı şuan bende de var genel galiba.Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba?
Çözüm bulabildiniz mi?Aynısı şuan bende de var genel galiba.
Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var.Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba?
1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç.Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var.
Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç.
Şuan sıkıntı yok.Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez
Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi?Şuan sıkıntı yok.
Sorun vardı. Telefonun internetiyle girmeyi denediğimde giriyordu. Ertesi gün wifi ile girmeye de başladı. Hiçbir şey yapmadım.Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.