M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 18 Nisan 2022 #1 Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba? Dosya Ekleri Screenshot_42.png 606,9 KB · Görüntüleme: 51
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.658 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #2 m1cope dedi: Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Aynısı şuan bende de var genel galiba. Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Aynısı şuan bende de var genel galiba.
A a_l_y_7 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #3 Greenville dedi: Aynısı şuan bende de var genel galiba. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Aynısı şuan bende de var genel galiba. Genişletmek için tıkla... Çözüm bulabildiniz mi?
fiji Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #4 m1cope dedi: Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var. Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Görseldeki gibi maçı yükleme ekranında kalıyor. Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var.
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 25 Nisan 2022 #5 fiji dedi: Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç. Artı 0 Eksi
fiji dedi: Sunucularda sıkıntı var sanırım şuan. Aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç.
A a_l_y_7 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #6 m1cope dedi: 1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez Artı 0 Eksi
m1cope dedi: 1 hafta önce açmıştım konuyu. Düne kadar sıkıntı yoktu. Bugün denemedim hiç. Genişletmek için tıkla... Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 25 Nisan 2022 #7 a_l_y_7 dedi: Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez Genişletmek için tıkla... Şuan sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
a_l_y_7 dedi: Deneyip yazar mısın sana zahmet 2 gündür oyun oynayamıyorum telefonun İnterneti ile bağlanınca giriyor ama sunucuda sorun olsa hiç girmez Genişletmek için tıkla... Şuan sıkıntı yok.
A a_l_y_7 Zeptopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #8 m1cope dedi: Şuan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi? Artı 0 Eksi
m1cope dedi: Şuan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi?
KS KS M m1cope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.145 25 Nisan 2022 #9 a_l_y_7 dedi: Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi? Genişletmek için tıkla... Sorun vardı. Telefonun internetiyle girmeyi denediğimde giriyordu. Ertesi gün wifi ile girmeye de başladı. Hiçbir şey yapmadım. Artı 0 Eksi
a_l_y_7 dedi: Kardeşim port ayarı vs yaptın mı sorun varken yoksa kendiliğinden mi düzeldi? Genişletmek için tıkla... Sorun vardı. Telefonun internetiyle girmeyi denediğimde giriyordu. Ertesi gün wifi ile girmeye de başladı. Hiçbir şey yapmadım.