eFootball 2024 çıkış yapmadan önce nasıl oynanabilir?

batsman44

Centipat
Daha fazla  
Biliyorsunuz 2 gün sonra eFootball 2024 bakımdan çıkacak ve oyun açılacak. Fakat ben önceden oyunu görmek istiyorum. Şu Twitter'da bazı sayfalar oyundan görüntü paylaşıyorlar onlar nasıl yapıyorsa bende yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Oynayamassın çıkmadan. Maalesef bekleyeceğiz.

Oyun şuan pc'de açık, sunucular kapalı ama deneme maçı atabiliyorsunuz.2 maç oynadım grafikleri 23'e göre biraz daha iyileştirilmiş ama kesinlikle fifayla rekabet edecek atmosfer yok oyunda, paslar daha akıcı ve isabetli 23 e göre lakin teknik taktik isteyen bir dinamiği yok,karambol mücadeleler top kimden kime geçiyor belli değil,oyuncuyu kontrol ettiğinin farkında değilsin+ dikkatimi çeken birşey oldu kardeşimle milli takım maçı attık oyuncuların standart kartlarının genel derecesi yüksekti,mesela Altay 80, Uğurcan 80, Kerem Aktürkoğlu açıkta 80,arda Güler 76,cengiz ünder çağlar vs 82'nin üstünde bence çok komik.

Az önce PC'den oynadım 23'e göre arada çok fark var ve FIFA'yı bana göre geçti.

Az önce PC'den oynadım 23'e göre arada çok fark var ve FIFA'yı bana göre geçti.
Fifayı asla geçemez şu görüntüyle ama modlar,lisanslar, takımlar çoğaldıkça eski pese yaklaşır.Oyuna kaç yıldır Bundesligayı eklemediler. Stadyumlar oyun 40 GB olmasına rağmen fifanin yarısı kadar bile yok.Kariyer yok,analig yok,sandbox yok, animasyonlar az, taraftar seslendirmesi kısıtlı,oyunda akıcılık var ama taktik üzerine oynanacak alternatifler yok.Renklendirmeler zevke göre değişir ama FIFA kadar canlı değil,etkinlik online vs bunları oynadıkça göreceğiz ama efp'nin etkinlik havuzu kendimi bildim bileli az ,pek bir beklentim yok.Tüm bunlarda Fifa şu anda önde ama bu demek değildir ki fifada çok güzel bir oyun,biraz zevk meselesi bence.Mobile için yeterli bir oyun ama PlayStation PC için biraz soft kalıyor.İnsan ister istemez konami gibi bir şirketten daha büyük bir beklentiye giriyor ama malzeme ortada.Bir yerden sonra oyun kabak tadı veriyor fakat fc24'e 1000tl vermektense efpyi ücretiz oynarım.Gömülecek kadar kötü bir oyun değil en azından gelişme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…