eFootball 2024 Mobile yorumunuz nedir?

İşletim sistemi
Android
Makaleler
5
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G3
R7 5825U
16GB 3200Mhz
Vega8
Öncelikle oyun hakkında yorumunuzu merak ediyorum. Beklentilerinizi karşıladı mı? Neleri beğenmediniz?

Ben başlayayım. Oyun kesinlikle 22-23'ten çok daha iyi. Optimizasyon artmış, Full grafikler mükemmel, oyun daha hızlı ve akıcı, oyun tarzı muhabbeti de kalktı. Ben açıkçası oyunu bırakıp FIFA'ya dönmüştüm. Bu güncelleme ile geri dönüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun hakkında yorumunuzu merak ediyorum. Beklentilerinizi karşıladı mı? Neleri beğenmediniz?

Ben başlayayım. Oyun kesinlikle 22-23'ten çok daha iyi. Optimizasyon artmış, Full grafikler mükemmel, oyun daha hızlı ve akıcı, oyun tarzı muhabbeti de kalktı. Ben açıkçası oyunu bırakıp FIFA'ya dönmüştüm. Bu güncelleme ile geri dönüyorum.
22 ve 23'deki hantallık gitmiş. Grafikler mobil oyuna göre aşırı iyi. Oynanışta hoşuma gitti yapay zeka iyileştirmeleri var. FIFA'nın mobil versiyonuna göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

22-23'e göre kat kat daha iyi biraz 21'e benzemiş daha akıcı ve grafiklerde güzelleşmiş bana şutlar daha sert gidiyor gibime geldi çalımlar'da daha gerçekçi olmuş benim beklentilerimi karşıladı.

Pes serisi bence mobilde fifayı grafik, oynanış bakımından falan tokatlıyordu yeni oyunu ile tokatlamaya devam da ediyor. Koni oyuncuları dinlemiş bı sefer.

22 ve 23'teki hantallık gitmiş. Grafikler mobil oyuna göre aşırı iyi. Oynanışta hoşuma gitti yapay zeka iyileştirmeleri var. FIFA'nın mobil versiyonuna göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yapay zeka iyileştirmelerine katılıyorum. Eskiden bota karşı oynadığımı bilip zorlanıyordum. Şimdi gerçekten birisiyle oynuyormuşum gibi geliyor (Çalımlardan, top sürmesinden ve oyun kurmasından). Harbiden oyunun keyifi arttı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı