eFootball 2024 yönü yanlış tarafa gidiyor

harunEr

Decapat
Merhaba arkadaşlar. eFootball 2024 oynuyorum bilgisayarda Steam üzerinden klavye ile. Bazen uzun çapraz pas atmıyor. Acaba optimizasyon sorunu mu dedim gamepad konsolu aldım lakin oyun gamepad konsolunda da ben joystick ile değil yön tuşlarıyla oynayabiliyorum. Gamepad ile çapraz pas atıyor ama yön tuşları bazen kafayı yiyor bekliyor falan yan koşmaya çalışıyorum düz koşuyor. Gamepad markam Sub-Zero diye bir marka. Klavye ve gamepad için yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya konumundan (Genelde C:\Program Files\SteamLibrary\steamapps\common\eFootball veya C:\Program Files\Steam\steamapps\common\eFootball gibi bir yerde olur. Program Files yerine Program Dosyaları x86'da da olabilir. Başka bir diske kurduysanız Program Files, Program Dosyaları x86 gibi bir klasörde olmayabilir.) "Settings.exe" dosyasını açın. Oradan tuş ayarlamalarını yapabilirsiniz. Gamepad'inizin markasını hiç duymadım. Bozuk olabilir. Kalitesiz bir marka olabilir. Ama ben duymadım diye kalitesiz olacak diye bir şey yok. Sadece olabilir diyorum. Gamepad'i de test edebilirsiniz. Denetim Masası > Donanım ve Ses > Aygıtlar ve Yazıcılar > Gamepad'in üzerine sağ tıkla > Oyun kumandası ayarları > Özellikler'e gidip, test edebilirsiniz. Gamepad'in sürücülerini güncelleyebilirsiniz. Bunların dışında aklıma bir şey gelmedi.

Dosya konumundan (genelde C:\program Files\SteamLibrary\steamapps\common\eFootball veya C:\program Files\Steam\steamapps\common\eFootball gibi bir yerde olur. Program files yerine program dosyaları X86'da da olabilir. Başka bir diske kurduysanız program files, program dosyaları X86 gibi bir klasörde olmayabilir.) "Settings.exe" dosyasını açın. Oradan tuş ayarlamalarını yapabilirsiniz. Gamepad'inizin markasını hiç duymadım. Bozuk olabilir. Kalitesiz bir marka olabilir. Ama ben duymadım diye kalitesiz olacak diye bir şey yok. Sadece olabilir diyorum. Gamepad'i de test edebilirsiniz. Denetim Masası > donanım ve ses > aygıtlar ve yazıcılar > Gamepad'in üzerine sağ tıkla > oyun kumandası ayarları > özellikler'e gidip, test edebilirsiniz. Gamepad'in sürücülerini güncelleyebilirsiniz. Bunların dışında aklıma bir şey gelmedi.

Çok teşekkür ederim fakat tuş ayarlarım tam ama klavyede çapraz koşuda ara pası atmıyor neden acaba biliyor musun? Kusura bakma geç dönebildim.

Çok teşekkür ederim fakat tuş ayarlarım tam ama klavyede çapraz koşuda ara pası atmıyor neden acaba biliyor musun? Kusura bakma geç dönebildim.
O konuyu pek bilmiyorum. Araştırabilirsiniz. Çok bilmiyorum dediğim gibi ama klavyenizde 3 tane tuşa aynı anda basılmıyor olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı