eFootball 2024'te maç içinde gecikme oluyor

CanerDemir1907

Centipat
Daha fazla  
Maç içinde çoğunlukla oluyor. Pas verdiğimde 2-3 saniye sonra pas veriyor. Oyuncunun altındaki ibre doluyor fakat oyuncu rastgele yürümeye devam ediyor. İnternetten kaynaklı diyenler için gece sadece ablam interneti kullanırken bile bu şey oluyor. Konsol Snopy SG-401, biliyorum konsol kötü fakat sadece Online oynarken oluyor, onun dışında sorunsuz tüm oyunlar oynanıyor. Bilgisayar kaldırmıyordur diyecekler için offline iken oyun mükemmel bir şekilde oynanıyor. Artık sabredilemez bir seviyede. Kolektif gücüm 2937 iken kolektif gücü 2030 olan kişiye yeniliyorum. Benim kötü oynamamla alakası yok PES 13 ve 18'i mükemmel oynarım. Sırf gecikmeden dolayı oluyor bütün bunlar. Bir süre sonra monitörü yumruklamaya başlayacağım.

Oyunda koşarken hızlı hızlı pas attığımda bende de aynısı oluyor alttakı ibre tam dolmadan attığımda bende gecikmeden atıyor.

Bende bazen internetten oluyor fakat bugün ozel bir sıkıntı var 5 Mac'ın 5'inde de satranc gibi 3 sn sonrayı tahmin ederek oynadım.

Hızlı pas atmıyorken oluyor. Oyuncuyla yavaş yavaş giderken bile oluyor. Diğer oyuncu yakınımda olduğu için ibreyi biraz dolduruyorum fakat bu sefer de pas vermiyor topu kaptırıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…