Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:56 #1 Arkadaşlar, eFootball'da arkadaşımla vs atmak istiyorum, örnek veriyorum, ben klavye ile o da konsol ile oynayacak. Bunu nasıl yapabilirim? Aynı şeyi FC 25 oyununda yaptım fakat eFootball'da çözemedim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:07
Arkadaşlar, eFootball'da arkadaşımla vs atmak istiyorum, örnek veriyorum, ben klavye ile o da konsol ile oynayacak. Bunu nasıl yapabilirim? Aynı şeyi FC 25 oyununda yaptım fakat eFootball'da çözemedim.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.307 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:46 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekil klavyenizi ayarlayıp . Oyunda Maç bölümünde gösteri kısmından yapabilirsiniz Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu şekil klavyenizi ayarlayıp . Oyunda Maç bölümünde gösteri kısmından yapabilirsiniz