Efootball (PES) 2022 GTX 1650 sistemde kasıyor

MusTech1

Hectopat
Daha fazla  
Konuda belirttiğim gibi bir sorunum var. Sistemim i5 9300H, GTX 1650, 16 GB RAM, ve oyun SSD üzerine kurulu. PES 21i Ultra ayarlarda kasmadan 60FPS üzeri oynayabiliyorum ama bu oyunda 60 FPS görmüyor. Settings. Exeden baktığım zaman GTX1650YE kötü diyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı? Sizce optimizasyondan kaynaklanıyor ve zamanla düzelecek olabilir mi?

1650 bende de var fakat 60 FPS alıyorum ara sıra 40'a düştüğü oluyor. Zamanla düzelir diye umuyorum.

Son güncellemeyi indirmedim ama güncellemeden önceki halini oynamıştım. i5 11400H, RTX 3050, 8 GB RAM var. Bende de kasıyordu. RAM konusunda yetersiz mi kalıyor diye düşünüyordum ama baktığımda optimizasyonunun çok sıkıntılı olduğunu gördüm. Birçok insan aynı durumla karşılaşmış.

İndirip denediğiniz zaman bilgilendirir misiniz
Gtx 1650ye neden kötü diyor aklım almıyor. Teşekkür ederim foto için

Bende de kasıyor arada, siz çözdünüz mü? 8 gb ram var harici diske kayıtlı, haricide diye sanıyordum ama sorun çözülmemiş sanırım bu oyunda. Bu arada benim sadece işlemciye (r3 1200 af) kötü diyor, ekran kartım 1650 ve "ok" yazıyor.
Fifa'dan sıkılmıştım ama bu oyun bayağı kötüymüş bu arada.

Dosya Ekleri

• ewrewr.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 168
Pes serisinin daha iyi olduğu tek konu bence topun gidişiydi(özellikle şut sırasında) FIFA'da nedense top fiziği garip geliyor bana. Toptan ziyade balon gibi geliyordu ve çalım kısmı da hoşuma gitmiyordu.Dar alanda çok farklı hareketler yapabiliyordu oyuncular.
Bunlar dışında her şeyde Fifa zaten daha iyidi ama bu oyunda Pes optimizasyonla her şeyi batırmış. İlla oynayacaksanız 2021 daha iyi olur. Ps Cafelerde hala 2021 oynanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…