Egea 1.4 fire stage 1 yazılım zarar verir mi?

Egea 1.4 fire easy paket araç aldım ancak çoğu insan torksuz olduğunu, yokuşlarda bayıldığını, çekim gücünün fazla olmadığını söyledi. Bende tam aksine seri kullanan bir insanım. Stage 1 yazılım attırsam motora ne kadar zararı olur veya genel olarak nasıl bir zararı olur.
Doğru söylüyorlar 1.4 Egea cidden gitmiyor,attırabilirsiniz çok sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum doğru yerde attırırsanız.
 
Hocam araca yazılım atarsanız eğer çoğu parçayı da değiştirmeniz gerek. Neden diyecekseniz, araçlar fabrikadan çıktığı vakit safe olarak çıkar parçalarda ilk çıkışa göre dizayn edilir, parçaları değiştirmeyip yazılımlı bir şekilde kullanırsanız eğer arabada sıkıntılar çıkar ömrü de uzun olmaz.
Yalnız araçlar güvenli olsun diye değil, her şartta stabil ve çevreci olsun diye yazılımlar kısıtlıdır. Bu araçlar aynı spec ile Arap çölüne de gidiyor Sibirya'ya da. Bulunduğunuz ülke şartına göre yazılım ile güvenli bir şekilde güç artışı yapılabilir. Burada sorun aracın motorunun kendisi sorunlu, ayrıca atmosferik. Kendi cevabımda neden yazılımın bir işe yaramayacağını açıkladım.
 
Yalnız araçlar güvenli olsun diye değil, her şartta stabil ve çevreci olsun diye yazılımlar kısıtlıdır. Bu araçlar aynı Spec ile Arap çölüne de gidiyor Sibirya'ya da. Bulunduğunuz ülke şartına göre yazılım ile güvenli bir şekilde güç artışı yapılabilir. Burada sorun aracın motorunun kendisi sorunlu, ayrıca atmosferik. Kendi cevabımda neden yazılımın bir işe yaramayacağını açıkladım.

Hocam safeten kastım güvenlik maksatlı değildi o mana da yazmadım ona nazaran her bölgedeki aracın yazılımı aynı değil. Atmosferik motor direkt sıkıntı herhangi bir güç artışı da olmaz.
 
Hocam safeten kastım güvenlik maksatlı değildi o mana da yazmadım ona nazaran her bölgedeki aracın yazılımı aynı değil. Atmosferik motor direkt sıkıntı herhangi bir güç artışı da olmaz.
Ne manada kullandığını biliyorum, az araba yapmadım ben de, sadece olabildiğine Türkçe kullanmaya özen gösteriyorum. Standart bir arabaya yaptığın yazılım avans vurdurmadığın sürece sıkıntı çıkartmaz. Zaten orijinal arabaya da avans vurdurursan kol çıkartma, supap parçalama durumları olası. Ömür bir nebze kısalır ancak araçlar zaten ekonomik ömrünün ötesinde çalıştığı için yazılımın verdiği yaklaşık %3'lük kayıp hiçbir ekonomik sıkıntı çıkartmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı