Eğitim için Windows 11 mi, 10 mu?

MacBook kullanıyormuş.

O zaman neden konu açmış. Mac kullanıyor olsa bile alsın anahtar kodunu kenara yazsın en azından. Windows 11 çok kötülüyordum ben kullanmadan önce sonra laptop alınca mecburen 11 ile geldi. Şimdi karşılaştırınca tamamen Windows 10 ile aynı sadece görünümü değiştirilmiş. O yüzden en uzun desteklenilecek işletim sistemini kullanmak en mantıklısı.
 
Uzun kullanım, 3-4 yıl sonrasını ön görmeniz manasız zaten eğitim bitince Windows lisansı da bitecek. MacBook kullanıyorsanız ayrıca napacaksınız Windows lisansını? M serilerine zaten yükleme yok.
 
Windows 11 alın bence. Yükleyin ve deneyiminize bakın eğer sevmezseniz veya güvenmezseniz Windows 10'a kolaylıkla aynı lisans anahtarı ile geri dönebilirsiniz. Gerçi aynı şey tersi içinde geçerli ama hazır almışken 11 alın geçin 😄
 
Windows 11 22H2 güncellemesi ile iyice oturdu denebilir, bir sonraki büyük güncellemeyle daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bu sebeple geleceğe dönük olarak Windows 11 öneririm.

Not: MacBook kullandığınızı gördüm, Windows 10 destekliyorsa ve siz de Windows kullanmak istiyorsanız haliyle Windows 10 lisansı almanız daha mantıklı olabilir. Ben genel olarak önerimi sundum yukarıda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı