Mr_Enderson Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #1 Türkiye Cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 26 Nisan 2023 #2 Kötü, biz düzelmeyiz.
Raum19 Centipat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #3 Bence konuşmamalıyız korkuyorum
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 26 Nisan 2023 #4 Mr_Enderson dedi: Türkiye Cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde iyi, pratikte berbat.
Mr_Enderson dedi: Türkiye Cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Kağıt üzerinde iyi, pratikte berbat.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.359 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #5 Mr_Enderson dedi: Türkiye Cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Sistem mi, hangi sistem?
Mr_Enderson dedi: Türkiye Cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Sistem mi, hangi sistem?
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #6 Mr_Enderson dedi: Türkiye cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Gereksiz ağır ve fazla bilgi içeriyor yabancı olarak Türkiye'de okuyanların en büyük şikayeti bu herkes hemfikirdir bu konuda.
Mr_Enderson dedi: Türkiye cumhuriyetindeki eğitim sistemi sizce nasıl? Kötü ise neden kötü iyi? Genişletmek için tıkla... Gereksiz ağır ve fazla bilgi içeriyor yabancı olarak Türkiye'de okuyanların en büyük şikayeti bu herkes hemfikirdir bu konuda.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 26 Nisan 2023 #7 Düzeltilmesini istemenizin sebebi başlıkta yapılan anlatım bozukluğunda anlaşılıyor .
davidlaid Picopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 388 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #8 Genel olarak katı kuralları var. Sistem ezber beyinde kalıyor ama sürekli devamlı tekrar gerektiriyor.
Genel olarak katı kuralları var. Sistem ezber beyinde kalıyor ama sürekli devamlı tekrar gerektiriyor.