Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 22 Mart 2023 #1 Merhaba egzoz fanım bilgisayarı açtıktan sonra dönmüyor ama ben elimle ufak bir şekilde döndürünce çalışmaya başlıyor. Sorun nedir anlamadım.
Merhaba egzoz fanım bilgisayarı açtıktan sonra dönmüyor ama ben elimle ufak bir şekilde döndürünce çalışmaya başlıyor. Sorun nedir anlamadım.
apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #2 Fan yuvasından çıkmış elinle ortasına bir bas çıt ses çıksın sonra döner
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.211 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 22 Mart 2023 #3 apex38 dedi: Fan yuvasından çıkmış elinle ortasına bir bas çıt ses çıksın sonra döner Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam? apex38 dedi: Fan yuvasından çıkmış elinle ortasına bir bas çıt ses çıksın sonra döner Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı. Son düzenleme: 22 Mart 2023
apex38 dedi: Fan yuvasından çıkmış elinle ortasına bir bas çıt ses çıksın sonra döner Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hocam? apex38 dedi: Fan yuvasından çıkmış elinle ortasına bir bas çıt ses çıksın sonra döner Genişletmek için tıkla... Yaptım olmadı.